Sistema de Control d'automatització completa intel·ligent per fàbrica precipitat

Segons operen condició de fàbrica de pellets, l'alimentació quantitat de pellets totalment automàtic molí i vapor quantitat afegida a condicionador, aquest sistema de control assegura pellets molí treball en millors condicions tot el temps. Treballant l'eficiència, producció es veurà molt millorat, mentre el consum d'energia...

Detalls del producte

Segons operen condició de fàbrica de pellets, l'alimentació quantitat de pellets totalment automàtic molí i vapor quantitat afegida a condicionador, aquest sistema de control assegura pellets molí treball en millors condicions tot el temps. Treballant l'eficiència, producció es veurà molt millorat, mentre que el consum d'energia es reduirà. Condicions de treball d'història de la fàbrica de pellets poden ser controlats per recordar al client de manteniment.

Característiques:

1. millorar l'eficiència: l'eficiència de fabricació de pellets es poden millorar un 5% ~ 26%.

2. estalvi electricitat: per a la fabricació de cada pilotetes de 1 to, es poden guardar 0.8~1.5KW/H.

3. segura manteniment: condicions de treball d'història de la fàbrica de pellets poden ser controlats per recordar al client de manteniment.

4. totes les dades es mostra en la imatge i text en Tacte de 10.4 polzades pantalla.

5. Equipped amb sistema de control d'ordinador garanteix control acurat com registre complet de cada explotació dades el sistema de control.

6. vàlvula de pneumàtic control i parada vàlvula controlar eficaçment la quantitat de vapor, és la localització precisa, assenyala canvi damunt i fora i duradora.

7. aquest sistema automàticament controla materials alimentació i addició de vapor, estabilitzar la temperatura actual i material.

8. tres maneres laborables: automàtic, manual i fora. De control automàtic, el sistema és ple automatic de principi a fi sense cap intervenció manual. Operació manual, l'alimentació i bany de vapor es pot ajustar per inflexió potenciòmetre rotatius pom, que és convenient i ràpid. Per fora de l'operació, vapor i l'alimentació pot aturar ràpidament. Manual control és en principi, mentre que el control automàtic és per treballar de manera estable.

9. corrent passa automàticament per evitar el bloqueig. L'alimentació i l'addició de vapor s'aturarà automàticament si hi ha cap material. Pot emmagatzemar diverses fórmules per a la comoditat. Màquina de vibració magatzem automàticament està controlat per evitar la Unió material.

S'aplica àmpliament per fer sistema de pinsos, aliments, química, medicina indústries instal·lacions suport etc. es poden desenvolupar segons diferents indústries de pellets.


Hot Tags: sistema de control d'automatització, sistema de control
Investigació

You Might Also Like