Fabricació de molí de martell Alimentació Animal en venda

FDSP sèrie molí de martell és àmpliament utilitzat en la petita i mitjana mida pinsos i matèries mòlta de les indústries de processament d'aliments.

Detalls del producte

Animal Feed Hammer Mill

Sèrie FDSP martell de caràcter de producte molí principal:

1.FDSP sèrie martell milés producte de tipus universal. Molí de martell FDSP és àmpliament utilitzat en la petita i mitjana mida pinsos i matèries mòlta de les indústries de processament d'aliments.

2. el disseny de la base general és alt en resistència estructural i bella en aparença.

3. transmissió directa i acoblament flexible avançada falk s'adopten. L'acord raonable de martells i liquidació entre pantalles i martells assegureu-vos que els productes finals estan en finor uniforme multi-mòlta cambres estan muntats en aquesta màquina. La Cambra de mòlta secundari és planxa de repartiment, que té una alta resistència abrasiu.

4. la giratòria importat és d'alta qualitat, quan es treballa, té pujada de baixa temperatura. I està equipat amb l'indicador de temperatura que pot mostrar les condicions de treball. El pedestal tenint és SKF marca de Suècia.

5. mida de tamís de pantalla diferents són seleccionable. Maquinària d'obertura de tipus porta ràpida engegada i Marc tipus pantalla prémer mecanisme s'adopten. Que pot fer la pantalla fixa sòlidament i ràpid per canviar la pantalla nova. D'aquesta manera, aquest disseny és fàcil d'operar i convenient per a manteniment.

6. el trosset eina el martell és esprai soldadura amb aliatge de tungstè de carboni, que té llarga vida.


Més relacionats amb fotos de detalls:


Animal Feed Hammer MillHot Tags: Aviram alimentar mesclador de la màquina alimentar la màquina barreja alimentar equips de mescla alimentar mesclador de la màquina aviram alimentar mesclador Mesclador de la màquina d'alimentació animal gra alimentar mesclador alimentar mesclador maquinària d'alimentació | fabricació dels pinsos molí de martell per als fabricants de venda, Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs
Investigació

You Might Also Like