Malla cinturó assecador

Breu introducció: malla d'acer assecador s'aplica com una cinta de transport, que millor s'adapti regulars o irregulars materials (com el carbó, mineral formant bloc, aliments i verdures etc..). El cinturó de malla assecador es pot utilitzar amb altres dispositius o sol. El mecanisme és àmpliament utilitzat per a la metal·lúrgia, construcció, ceràmica,...

Detalls del producte

Breu introducció:

Assecador de malla d'acers'aplica com una cinta de transport, que millor s'adapti regulars o irregulars materials (com el carbó, mineral formant bloc, aliments i verdures etc..). El cinturó de malla assecador es pot utilitzar amb altres dispositius o sol. El mecanisme és àmpliament utilitzat per a la metal·lúrgia, construcció, ceràmica, fertilitzants i indústries químiques Tec També és el mecanisme ideal per a l'assecat d'aliments i hortalisses.


Principis de treball:

Assecador de cinturó de malla és una mena de lot i la producció contínua secador, Calefacció elèctrica, vapor Calefacció, Calefacció com a mètode principal de calefacció d'aire calent. Materials seran posats a la malla d'acer de 12-60 forats uniformement. La malla serà Shutter lecocked per l'equip per tal que l'aire calent passa a través de materials mentre vapor surt de la humitat traient forat. El mecanisme sencer està format per diversos components estàndards i per estalviar espai, s'aplicaran els tipus modular. Normalment, l'assecador té tres capes amb dues sales o cinc capes amb dues habitacions, i la longitud és 6-40m amplada efectiva és 0,6-3.0 m.


Àmbit aplicable:

Enginyeria Química, alimentària, indústries mèdiques, edificació, elèctrics etc. especialment per a la peça, tira i pellets en forma de material amb bona transpirabilitat. Pasta de materials de residus en la forma, es d'assecatge que després en forma de pelletizer o extrusora de banda.


Avantatges

1. baixa inversió, assecat ràpid velocitat i intensitat d'evaporació

2. alta eficiència, gran capacitat i excel·lent qualitat

3. producció estandarditzats i pot ser dissenyat segons capacitat real

4. per aconseguir millor assecat quantitat d'aire, Calefacció temperatura, quedant-se temps material i l'alimentació de velocitat pot ser controlat.

5. configuració del dispositiu designable i material de sistema de refredament i rentat de cinturó de malla es pot aplicar.

6. la majoria d'aire poden ser reciclat, que estalvia energia.

7. l'únic aire distribució dispositiu fa distribució uniforme d'aire i garanteix la bona qualitat.

8. vapor, oli de calor-conductores o escalfador de gas de combustible es pot aplicar.


Hot Tags: malla fabricants assecadora, Xina, cinturó, proveïdors, fàbrica, a l'engròs
Investigació

You Might Also Like