Pellets de MZLH (W) Mill

Sobre l'anell Die pellets Mill: Màquina de pellets de biomassa de sèrie MZLH es pot utilitzar per fer les collites i els residus de bosc que contenen fibra fusta com Cacauet closca, bagàs, closca de castor, palla, serradures, cafè, closca d'arròs, closca de gira-sol, tija de cotó, residu del tabac, tija mostassa, bambú,...

Detalls del producte

Sobre l'anell Die pellets Mill:
Sèrie MZLHmàquina de pellets de biomassapot ser utilitzat per fer les collites i els residus de bosc que contenen fibra fusta com Cacauet closca, bagàs, closca de castor, palla, serradures, cafè, closca d'arròs, closca gira-sol, tija de cotó, residu de tabac, tija mostassa, bambú, residu de jute, residu de fulla de te, palla del blat, shell, casc de soja, closca de coco de Palma, Palma seda, residus de Medicina i així successivament en grànuls inflamables mitjançant fred emmotllament , es pot utilitzar per a la llar de foc, caldera, plantes d'energia de biomassa i altres camps.Parts principals de biomassa serradures fent màquina

Característiques de l'estructura:
1. aquestMolí de pellets de fustaadopta freqüència variable i velocitat variable motor per alimentar el material, és equipat amb mecanisme de protecció de sobrecàrrega i l'acompliment de mecanisme extern.
2. la coincidentmoren anellel pellet molí és amb el diàmetre del forat diferents de ɸ6, ɸ8, ɸ10, ɸ12, ɸ14, ɸ16, el dau anell està fet d'acer inoxidable (aliatge d'acer), adopció internacional avançada canons alemanys de perforació i tractament tèrmic fabricació tècnica de forn americà buit, amb llarga vida útil, material suau de producció, qualitat, els clients poden triar segons les diferents necessitats.
3. com utilitzar l'alimentador forçada pel material d'alimentació a la Cambra pelletizing forçada, fer la fàbrica precipitat operar estable i amb alta capacitat. 4. reductor amb aliatge d'alumini habitatge, amb l'estructura compacte, atractiu i conducció alta eficiència.
5. el material de la caixa de canvis i d'alta precisió de forats de transmissió són assegurada per la tecnologia de fosa de foneria professional i equips de processament de CNC.

6. tot adoptar les coixinets importats i foques d'oli, amb vida útil més llarga;
7. optimitzar la relació grandària i la velocitat de rotació de l'anell moren i corró, millorar la productivitat.
8. el nivell avançat internacional de molla agrada serps de tipus compensació acoblament, amb els avantatges de la seua estructura novel·lística, compacte, Caixa forta, fracàs baixa, etc.Àmplia gamma de matèries de biomassa "pellets" màquina:

ItismainlyusedforAgro forestryresidues, suchasstraw, cottonstalk,ricehusk, peanutshell,

bambú,emptyfruitbranch, pulverizedcoalandwastepaperetc.


Paràmetres tècnics:


Model de

MZLH420

MZLH520

MZLH680

MZLH780

Capacity(t/h)

0.8-1.2

1.5-1.8

2-2.5

2.5-3.5

Power(kw) Motor principal

75/90

110/132

160/185

200/220

Alimentador Power(kw)

2.2

3

4

4

Diàmetre interior de l'anell Die(mm)

420

520

680

780

Diameter(mm) de pellets

6-8

6-8

6-8

6-8

Hot Tags: Molí de pellets serradures, màquina de molí de fusta, fer pellets de fusta de serradures, fer pellets de fusta de serradures, màquina de pellets de fenc, Molí de pellets de fenc, com fer pellets de fenc, màquina de pellets de fusta per a la venda, màquina de pellets de fusta, Molí de pellets de fusta, fàbriques de pellets de fusta, Molí de pellets de fusta, màquina de molí de fusta, Molí de pellets de fusta, d'utilitza fabricants de fàbrica de pellets de fusta, pellets de fusta màquina, màquina de pellets de fusta, Molí de pellets de fusta petita, mzlh (w) pellets molí, màquina de pellets de fusta, molí de pellets de biomassa, fusta pelletizer, màquina de pellets de serradures, molí de pellets de serradures
Investigació

You Might Also Like