Casa > Notícies > Contingut

Anàlisi dels factors que afecten la sortida dels equips de processament de pinsos

Apr 18, 2020

5df9d780d3cc9

Hi ha molts factors que afecten la producció d’equips de processament de pinsos. Primer, analitzarem els factors clau que afecten la producció del molí en pell durant el procés de pelletització:

1. Quant a la matèria primera: si la mida de les partícules de la matèria primera és massa gruixuda, augmentarà el desgast de la matriu de l'anell i el corró, i serà difícil que es formi pellet, especialment per a les matrius per anells de forat petit i. pot afectar l'efecte de gelatinització del material, donant com a resultat un baix rendiment, un elevat consum de material i un alt percentatge de pols per a pellets. Per tant, per a diferents fórmules d’alimentació, diferents varietats de matèries primeres, hem d’adoptar diferents bases de temps de barreja en funció de la situació real per tal de fer que el coeficient d’uniformitat de barreja sigui fins a un 5% abans del procés de granulació.

2. Si voleu aconseguir el molí de pellets' s continu treballant amb càrrega completa sota control de flux d’alimentació, el material que entra al molí de pellet ha de satisfer plenament les necessitats del granulat, en general, quan el molí de pellets. funcionant estable, quan la porta d’alimentació s’obre completament, el subministrament complet de vapor, la velocitat de rotació de l’alimentador s’ajusta al valor nominal, però el treball d’accionament del motor principal no sempre pot arribar a la potència nominal, podem concloure que el flux entrant és insuficient.

3. Controleu correctament la distància entre el matriu i el corró durant l'operació de producció. Per seguretat, la mà s’ha de mantenir fermament en la posició del mànec de la porta de descàrrega de la màquina. Primer, introduïu alguns materials dins la matriu i, a continuació, observeu si les partícules queden fora del dau, i sempre presteu atenció per observar el canvi de corrent. Si les partícules són normals, però el corrent no va arribar al corrent nominal, el flux i la velocitat del material poden augmentar-se i el corresponent augment de vapor.

4. En termes generals, la relació de compressió de les matrius de l'anell es troba relacionada amb la mida de les partícules, el coeficient de fricció, el contingut d'humitat, el temps tampó de la deformació plàstica del material i la compressibilitat del material entre la paret i el material. Aquestes característiques estan estretament relacionades amb el diàmetre i la profunditat del forat. Quan la proporció de compressió és petita, la longitud del forat de la matriu és curta, el material suporta poca pressió en el procés de formació, cosa que facilita l'extrusió de la matriu per anell, per tant, la sortida és alta, però la velocitat de pols és elevada. l’aspecte és fluix i no suau; Per contra, com més llarg sigui el forat, més gran serà la pressió del material al forat de la matriu. Les partícules d'alimentació produïdes corresponen a una gran compactitat, qualitat de partícules suaus i baix contingut de pols. Tanmateix, la maquinària de processament d’aliments produeix una baixa producció i el consum d’energia tònica augmenta de manera corresponent. Per tant, els fabricants de pinsos han de triar les matrius per anells amb una proporció de compressió diferent quan produeixen diferents pellets i mides diferents.