Casa > Notícies > Contingut

Causa de l'anàlisi del fracàs ràpid de l'anell de molins de pellets d'alimentació

Apr 24, 2020

5df9d93e6ffb6


Quan comprem molins de pellets de pinsos, normalment comprem alguns matrius per a anelles més. Com que el molí de pellets suporta una gran pressió quan es treballa, que és més probable que apareguin problemes en comparació amb les altres parts. Una vegada que el matriu té un problema, la seva producció material no pot complir l'estàndard, ha de canviar la matriu i repel·lir. El reemplaçament de la fosa és disfressat augmentant el cost de la pelleteria. Per tant, si la vida útil del matriu es pot ampliar i es pot reduir el nombre de reemplaçament de matrius, es pot reduir el cost de la pelletització de manera disfressada. Llavors, com fer que la màquina de pellets morís més?

1. Netegeu la matriu regularment

Un cop finalitzada cada granulació, s’ha de netejar la matriu del granulador. La pràctica general és barrejar la matèria primera amb oli i triturar-la durant un període de temps, i després omplir la matriu amb material d’oli. Això no només pot assegurar que el forat de la matriu no es bloqueixi, sinó que també facilitarà el següent equipament d’arrencada. .

2. Netegeu el material amb oli quan no el feu servir durant molt de temps

Tot i que el material d’oli té un efecte protector sobre els matrius, però si no utilitzeu la màquina durant molt de temps, el material d’oli que s’hi afegeix s’endureix gradualment, provocant la difícil retirada de la propera vegada. Així, si no utilitzeu la màquina durant més d’un mes, s’hauria d’eliminar el matriu per netejar-lo i guardar-lo.

El lloc d'emmagatzematge de les matrius ha de ser ventilat i sec

Com que generalment comprem alguns matrius addicionals en comprar la màquina, aquests matrius s’han de guardar en un lloc sec i ventilat, per evitar la humitat de l’aire, la seva reacció superficial i la corrosió.

La potència 4.de la potència del motor s'ha de coincidir

Els diferents tipus de molins de pellets estan equipats amb diferents motors. En el procés d’ús s’han de basar en els models de la màquina per utilitzar la potència assignada. Si la potència del motor és massa petita, l'eficiència de la pelletització és baixa, la qualitat del pellet no és d'alt nivell. Si la potència del motor és massa gran, no només malgastem l’electricitat, sinó que també accelerem el desgast mecànic, reduint així la vida dels matrius.

Els accessoris i accessoris FDSP van introduir la tecnologia avançada internacional de tractament tèrmic del forn de buit amb buit automàtic, la màquina automàtica de perforació per anelles CNC i altres equips, per garantir la qualitat de la matriu al primer nivell i duradora. Podem, segons la demanda del client, personalitzar matrius i corrons, etc. de diferents països, diferents models, materials i diferents indústries. Benvinguts clients nous i habituals a consultar: Correu electrònic: fdsp@fdsp-group.com.