Casa > Notícies > Contingut

Face Global Market, crea una marca internacional: s’ha completat la línia de producció de bestiar i avió de 50 quilòmetres a Egipte

Aug 27, 2019

Del 20 al 21 d’agost de 2019, l’enviament d’exportació del projecte de línia de producció de pinsos egipci de 50 quilòmetres per a avió realitzat per FDSP s’ha finalitzat amb èxit. El viatge total va ser de 18 vehicles (16 armaris de 40 peus d'altura, 2 caixes de 40 quadres), que van durar dos dies. El lliurament de la mercaderia s'ha finalitzat a temps i el nostre personal tècnic continuarà " acompanyant " el projecte.

La línia de producció, des de la compra, el processament, la fabricació d’equips, fins a la càrrega i el lliurament final, FDSP s’adhereix sempre a “l’esperit artesà”. L’equip treballa conjuntament, controla la qualitat de tot el procés i continua millorant l’eficiència. alhora que s’assegura la qualitat del producte, perquè els clients aprofitin l’oportunitat de crear un valor més que previst.

Aquesta línia de producció és una solució personalitzada i personalitzada adaptada a la situació real del client. L'equip com ara trituradora, batedora, granulador, refrigerador, trituradora, pantalla de classificació rotativa, etc. és un nou producte actualitzat per l'empresa. La nova estructura es personalitza segons els requisits del client. La producció dels equips d'aquesta línia de producció aportarà avantatges econòmics més elevats als clients.

A més de la línia de producció completa d’Egipte, FDSP ha completat recentment comandes d’exportació de Rússia, Nova Zelanda, Romania, Indonèsia, Egipte i altres comerços exteriors.Durant aquest període, clients de Bangla Desh, Rússia, Corea del Sud, Sèrbia, Uzbekistan, Afganistan i altres països visitat i FDSP ha signat un contracte de línia de producció del sistema de pulveriçadors de 4-6 quilòmetres, un contacte del sistema de trituració de plantilles de biomassa de 10-15m3 / h, un contracte de línia de producció de granulació de biomassa de 6 quilòmetres, un contracte de línia de producció de granulació de serra de 3 fts i un acord d'agència exclusiu.

FDSP es comprometrà amb l'objectiu de "la marca de bon amic, de qualitat internacional " , construir la competitivitat bàsica de l'empresa amb una qualitat excel·lent i una tecnologia superior i permetre que els productes arribin a l'escenari internacional. La maquinària de pinsos, maquinària de biomassa, maquinària d’adobs, maquinària d’emmagatzematge i enginyeria de sistemes per part de FDSP segurament seran afavorits per clients de tot el món.