Casa > Notícies > Contingut

"Construint conjuntament el cinturó i el camí development desenvolupament obert de forma contínua" --- Esforç de fer que els fangs de Corea del Sud 24TPH amb la línia de producció de pellets de biomassa de serra

Aug 14, 2020


El 29 de juliol, FDSP va completar amb èxit l’entrega de la línia de producció de pellets de fangs i serrats de 12TPH per als clients de Corea del Sud. Aquest projecte és la tercera col·laboració amb FDSP després que aquest client comprés una línia de producció de pellets de biomassa de fang i serra de 6 tph a la primera fase i la línia de producció de biomassa de 6 quilòmetres a la segona fase. A través d’aquests tres cops de cooperació continuada, mostreu plenament l’afirmació del client sobre el rendiment d’operació d’equips de FDSP, així com el reconeixement al servei integral de FDSP. Demostra l’esperit artesà de FDSP' la qualitat es veu en la producció real, la pràctica fa que el coneixement real de&sigui així com el seu sentit de la responsabilitat de lliurar-se a temps durant l’epidèmia mundial.

Les tres fases de la línia de producció de granulació de fangs de serra 24TPH adopten un procés de granulació de biomassa de fang-serra madura FDSP, equipada amb 12 jocs de la màquina automàtica de pellets de biomassa 420. Les matèries primeres es componen principalment de fangs secs amb serra, palla i una altra barreja de matèries primeres de fibra bruta, entre les quals es divideix el fang en fangs industrials i fangs domèstics. Després de l’assecat, el triturat, l’emmagatzematge, la granulació, el refredament, l’envasat (a granel) i altres processos de secció de treball, convertint els residus en tresors i finalment convertit en energia neta de biomassa. Tot promovent la conservació d’energia i la protecció del medi ambient, promou el desenvolupament sostenible del món.

韩国发货

Tots els equips de la línia de producció de fangs i serrats de 12 quilòmetres es van lliurar el 29 de juliol, un total de 4 camions de contenidors. Els principals equipaments inclouen: molinet de pellets de biomassa MZLH420, transportador de raspadors de doble capa TGSS25, ascensor de cubetes TDTG50 / 28, tub d'imant permanent TCXT40, col·lector de pols de bossa senzilla, cicló, etc. Els compromisos de FDSP en favor dels interessos dels clients com a punt de partida fonamental, qualitat i quantitat garantida finalitzen la tasca de lliurament a temps, estalvien temps al client, ajuden els clients a assolir l'eficiència de producció el més aviat possible i aprofiten l'oportunitat del mercat.


En el futur, l'empresa FDSP disposarà puntualment dels tècnics d'enginyeria per anar a Corea del Sud per a la instal·lació del projecte, la posada en servei d'orientació, serveis tècnics i altres treballs. Com a proveïdor de solucions de sistemes de biomassa més potent de Xina # 39; i fabricants sencers d’enginyeria vegetal, oferim als nostres clients des de la primera fase de la consulta, investigació in situ, disseny de projectes, construcció de projectes, suport tècnic, manteniment, etc." servei one-stop" ;, utilitzant la ciència i la tecnologia mundials' per proporcionar als clients requisits personalitzats, proporcionar energia neta per al món.

Tots els rius corren cap al mar, totes les carreteres condueixen als llocs més allunyats. Es creu que aquesta cooperació promourà encara més el desenvolupament de la FDSP al mercat sud-coreà i, alhora, aportarà una vitalitat per a la co-construcció de cotització de GG; i desenvolupament obert sostenible.