Casa > Notícies > Contingut

Manteniment i tiroteig de problemes amb el filtre de pols

Aug 13, 2019

logo.jpg


I. Normes de funcionament segures del filtre d’impulsos

1. Està prohibit engegar el ventilador de l'obturador quan no es posa en marxa l'obturador d'aire (inclosa la espiral de descàrrega d'alguns precipitadors de pols) o si l'obturador d'aire està bloquejat. Si l’obturador d’aire no descarrega el material normalment, provocarà una acumulació de pols a la tremuja del col·lector de pols i afectarà el treball normal del col·lector de pols.

2. Està totalment prohibit excavar i drenar el material del ventilador durant l’operació del col·lector de pols.

II. Procediments d’operació i manteniment

1. Durant l’operació, comproveu si la vàlvula d’impuls està bloquejada i es filtra o no almenys una vegada per torn, si la injecció d’aire comprimit és normal o no, i descarregueu l’aigua al triplet del separador d’oli i una vegada per torn.

2. Comproveu que la connexió del ventilador i el col·lector de pols un cop per torn hi hagi una fuga. Es pot utilitzar una corda fina al voltant de la connexió per detectar, si la línia fina està xuclat, indica un punt de fuga.

3. Un cop a la setmana, no es ruixa cap càrrega per bufar les bosses de tela durant 5 minuts. Si el controlador d’impulsos i la potència del ventilador estan separats, l’aspiració continuarà aproximadament 1 minut després de cada apagat. Assegureu-vos que la bossa de tela no estigui massa espessa amb pols.

4. Obriu la porta de manteniment del col·lector de pols un cop al mes, comproveu si la bossa de drap està malmesa i netegeu la pols a la superfície de la bossa de tela. Una mica de danys de la bossa de tela es poden reparar mitjançant unió i costura. La neteja de la bossa només es pot tirar i no rentar-se amb aigua; A la superfície.

III. Procediments de manteniment

Reparació menor (una vegada cada mig any)

1. Comproveu si el cablejat de la caixa de connexió del motor està fluix.

2. Comproveu l'estat de desgast de la vàlvula de solenoide de pols i del seient i substituïu el diafragma de la vàlvula de solenoide desgastada.

3. Netegeu la pols acumulada a la paret interior del col·lector de pols i la galleda.

4. Netegeu els triplets de separació d’oli i oli per garantir un pas suau de l’aire.

Reparacions mitjanes (un cop a l'any)

1. Tot el contingut de la reparació menor.

2. Netegeu les fulles del ventilador, comproveu el desgast de les fulles del ventilador i comproveu l’equilibri de les fulles del ventilador quan sigui necessari.

3. Desmuntar i comprovar l'estat de desgast de la roda del ventilador i substituir les peces desgastades.

4. Netegeu l’interior del cargol de descàrrega, comproveu el desgast de la fulla del cargol i repareu-lo o substituïu-lo si cal.

5. Desmuntar i rentar el reductor, comprovar l'estat de desgast i substituir l'oli lubricant pel reductor.

6. Comproveu l'estat de desgast de cada rodament i substituïu-lo per un desgast dur.

IV. Faltes i mètodes de resolució de problemes habituals

360截图20190812143456524.jpg