Casa > Notícies > Contingut

Nota: El motor és el nucli del manteniment de màquines de xip de fusta

Sep 19, 2019

Una tasca molt important és el manteniment del motor del molí de serra. En la producció i el processament de pellets de serra, a causa de la pols ambiental i la seva capacitat de treball contínua, l’operador deixa de banda el manteniment del motor com a cor del molí de serra. Per tal de mantenir el motor, els operadors haurien d’entendre primer l’estructura del motor: el motor està compost pel nucli de l’estator, el bobinat d’excitació de l’estator, el rotor, l’eix giratori i el coixinet. El motor funciona convertint l’energia mecànica a través d’energia elèctrica per produir un moviment de rotació d’alta velocitat. Entre ells, el coixinet és una garantia important per al bon funcionament de l’eix del motor a gran velocitat. El manteniment del rodament és una prioritat màxima, que afecta directament la vida de tot el motor. Com mantenir els coixinets del motor es converteix en un problema urgent.

Com mantenir els coixinets del motor. Atès que el motor funciona a gran velocitat, es garanteix que el coixinet estigui lubricat en cada moment, l’ol·lecció manual segurament no satisfà aquest requisit de la lubricació del coixinet del motor i sempre hi ha errors en el manteniment manual. No se sap quanta quantitat de greix s’injecta. Massa greixos no garanteixen el requisit de greixatge. Si la greixada és massa, l’envelliment, l’enduriment, la saponificació i altres factors de la greixa acceleraran els danys del motor. Com assegurar la correcta lubricació dels coixinets del motor i com mantenir sempre el millor estat de greixatge del rodament. Cal injectar greix regularment i quantitativament segons el consum de greix dels coixinets del motor.

En combinació amb els factors anteriors, el manteniment del coixinet del motor ha d'utilitzar un lubricador que es pugui cronometrar, quantificar i puntualment segons els requisits de greixatge dels coixinets del motor. Utilitzeu l’aplicador automàtic de greix per assolir el temps i la quantitat i seleccioneu de manera flexible el cicle d’oli d’acord amb el consum de combustible diferent del rodament. Compleix els requisits de la lubricació del rodament del motor, de manera que el rodament del motor es troba en el millor estat de lubricació tot el temps, de manera que el motor pugui obtenir una vida útil més llarga.

FDSP compta amb una àmplia gamma de suport tècnic i servei postvenda puntual i oportú per ajudar-vos a crear una línia de producció de biomassa estable i fiable per obtenir beneficis a llarg termini.

木屑.jpg