Casa > Notícies > Contingut

Estigueu atents al manteniment de molins de pellet per a anells per allargar la seva vida útil

Jul 06, 2020

La pelletització és el procés principal del procés de producció del molí de pinsos, i també és un procés amb un elevat consum d’energia, que suposa més del 40% del consum d’energia del molí de pinsos. La millora i la innovació de la caixa de transmissió, el sistema d’alimentació, el model d’anell i el condicionador de la fàbrica de pellets són beneficioses per millorar l’eficiència del granulador' reduir el consum d’energia, reduint així el cost de processament de pinsos. FDSPPoultry Ring Pellet Millis, de gran aparença, resistent i resistent, amb un rendiment elevat, un 15% més eficient que la màquina de pelleteria tradicional de cinturó i actualment és l’equip de pelleteria preferit per a les empreses de pinsos.


Poultry Ring Die Pellet Mill


La màquina d'alimentació de pellets per a anelles de la sèrie FDSP és de mida petita, es pot regular l'estalvi d'energia, el baix soroll, l'alimentació amb característiques d'estructura compacta, bon aspecte, un rendiment estable. Els usuaris reforcen el manteniment i el manteniment diari, poden millorar constantment la vida del pelletitzador, cosa que us permetrà molt de temps per crear beneficis.

I. Manteniment quotidià

11. Retireu els materials que queden a la cavitat de l’anell amb freqüència.

2. Abans de cada canvi de producció, ompliu l'oli lubricant la marca d'oli de l'eix excèntric dels dos corrons.

3. Comproveu amb freqüència si la separació interior de la paret entre el corró i la matriu està en normal estat.

4. Comproveu l'estretesa de les cintes triangulars amb freqüència i ajusteu-les oportunes.

5. Netegeu freqüentment la pols i la brutícia flotants de la superfície de l'equip.

II. Manteniment puntual en cas d’avaria

1. No es produeixen partícules quan s'encén la màquina. Comproveu si el forat és normal, si no, podeu fer servir un trepant elèctric de mà per passar pel forat. Fixeu-vos en el contingut d'aigua del material barrejat i ajusteu el buit entre la paret interior del matriu i el corró, etc.

2. Baixa velocitat de formació de partícules. El motiu és que el contingut d’humitat del material és massa baix. S’ha d’augmentar el contingut d’aigua del material en pols.

3. Aspror superficial del pellet. Fixeu-vos en l’addició d’oli de material d’extrusió circular per funcionar de manera que arribi al grau d’acabat especificat.

4. La producció és massa baixa. Si l’alimentació no és suficient, es pot millorar el grau d’obertura de la porta d’alimentació. Si l'anell mor a la paret interior i el joc del corró és massa gran, es pot ajustar el joc a 0,15 mm més o menys. Si la pols encaixada dins de l'anell mor, netegeu la matriu dins de l'anell.

5. La màquina host s’atura de sobte. Comproveu el fusible per netejar el material de la matriu i reduïu la quantitat d'alimentació en conseqüència. Si es barreja matèria estrangera al material, atureu la màquina immediatament i traieu-la.

Fixeu-vos en el manteniment diari de les màquines d’alimentació per assegurar-vos una producció de treball estable a llarg termini que us pugui resoldre moltes preocupacions. Per obtenir més consells tècnics, no dubteu en contactar amb nosaltres.