Casa > Notícies > Contingut

Sitja d’acer: el logotip de l’emmagatzematge modern

Aug 06, 2020

Com a eina d’emmagatzematge, el paper principal de la sitja d’acer és emmagatzemar ciment, cendres voladores, gra, alimentació, oli, etc. Després de més de 30 anys de desenvolupament, la sitja d’acer es popularitza al món i s’utilitza àmpliament en tots els processos d’emmagatzematge i transport, com a símbol de la indústria a granel de modernització. Els avantatges de la sitja d’acer van posar les bases per al seu ràpid desenvolupament.

微信图片_20200805155436

En comparació amb el magatzem tradicional, el magatzem d'acer presenta avantatges evidents, incloent principalment els següents punts:

1. Consum energètic baix en funcionament. A mesura que la sitja d’acer adopta el concepte de disseny de fluidització d’aire, homogeneïtzació d’aire, flux d’aire i integració del transport de flux de massa, és a dir, el principi d’un multiús d’aire, es pot estalviar una gran quantitat de fonts d’aire. A causa del llarg període d'emmagatzematge i la gran capacitat de ciment, s'utilitza aire de mitjana pressió com a font d'aire per a la descàrrega, la font d'aire de baixa pressió per a la zona central i la canalització s'utilitza per a transportar.

2. Bon efecte d’emmagatzematge. Materials a la gran paret d’acer d’un estret aïllament aeri, l’emmagatzematge bàsic al buit d’entrada. L’efecte de segellat és molt millor que el de maó, pedra i estructura de formigó.

3. Baix en carboni. La part superior de la sitja d’acer és una cúpula que suporta la càrrega i s’instal·la un col·lector de pols amb vibració d’impulsos a la part superior de cada sitja per recollir la pols generada quan s’introdueixen els materials a la sitja, de manera que la concentració d’emissió de pols pugui arribar a sota. 30mg / m3.

Disseny del procés flexible. Segons la situació real del lloc, es pot organitzar en una fila, triangle, doble fila o multi-fila, etc. La direcció del passadís de descàrrega es pot determinar segons la situació del lloc. Com a resultat de l'alta de canonades, es pot triar lliurement la ubicació de l'ascensor.

5. L’emmagatzematge és versàtil. Pot emmagatzemar ciment, clinker, escòria en pols, volar cendres, no només redueix la inversió, elimina la contaminació ambiental, sinó també estalvia una gran quantitat de terrenys de construcció.

Període de construcció 6.Sort i llarga vida útil. Segons les condicions geològiques i l’entorn in situ, el període de construcció de la sitja d’acer és d’uns 4 mesos. Si es construeix el grup de magatzem, es pot reduir molt el període de construcció. Si el manteniment anticorrosió es realitza segons la norma, només es necessita la pintura anticorrosió cada pocs anys, es pot garantir una vida útil fiable de 30 anys sense corrosió externa òbvia i es pot estalviar el cost de manteniment i protecció. al mateix temps.

7. El cost de manteniment és baix: gairebé no hi ha cost de manteniment del material que descarrega l'equip al magatzem.

微信图片_20200805155445

FDSP compta amb una rica experiència en construcció i equip de construcció formal, al llarg dels anys hem combinat recerca, desenvolupament, disseny, construcció, posada en servei i servei de sitja. Tant a casa com a l’estranger, disposem d’una gran quantitat d’equips de sitja d’acer i estoigs d’emmagatzematge de sistemes d’emmagatzematge. El nostre treball constant és el disseny professional, la fabricació professional, la instal·lació professional, perquè els clients puguin experimentar realment la qualitat de FDSP Steel Warehouse i un servei integral one-stop.