Molí de menjar de pellets aviram normal bestiar

1. característiques del Normal aviram bestiar alimentar pellets molí Adopt tecnologia aerodinàmica, reduint la temperatura de la Cambra de pellet a uns 90 º C, per tant la màquina pot treballar bé contínuament. 2. utilitzant grafit esferoidal emesos el ferro, el cos màquina, és més duradora. 3. tractada per duresa...

Detalls del producte

Trets de bestiar avícola Normal alimentar fàbrica precipitat

1. adoptar tecnologia aerodinàmica, reduint la temperatura de la Cambra de pellet per al voltant de 90° C, per tant la màquina pot treballar bé contínuament.

2. utilitzant grafit esferoidal emesos el ferro, el cos màquina, és més duradora.

3. tractat per apagar duresa i Fresadora, els engranatges mantenir alta rectifiquem amb l'eix, assegurant així un bon rendiment i gran capacitat que impulsat per models de cinturó.

4. amb sistema de lubricació, podeu afegir greix a eix principal sense haver d'apagar la màquina.

5. el dau anell és triada per calor tecnologia de processament, així, tenir una vida durador i produir pilotetes qualificats.

6. equipat amb una compensació avançada serpentine-primavera d'acoblament que connecta la Cambra pelletizing amb el motor per augmentar la seguretat i estabilitat.

7. d'imant Permanent dispositiu pot eliminar impureses en el procés de pelletizing.

8. un condicionador d'acer inoxidable de capa s'utilitza per millorar la qualitat del menjar "pellets".
Dibuix de dimensióAviram principals avantatges de FDSP alimentar de màquina

1. alta eficiència
Sistema de transmissió d'engranatge impulsat i acoblament S forma fan ser superior al 97% l'eficiència. En comparació amb cinturó impulsat pel sistema, la producció pot augmentar 15-20%.
2. llarg temps de servei.
Motor de Siemens, SKF/NSK tenint, segell d'oli d'Alemanya, etc aquestes parts de primera qualitat fer nostra màquina té llarg temps de servei. També, cos reductor és fet per HT250, que és molt abrasiva. Molts altres fabricants adoptar HT180/HT200.
3. fàcil operació i manteniment.
Moren ràpidament munta i desmunta l'anell és fàcil canviar. Només es triga 0,5-1 hora per a un treballador canviar die.Compared anell amb màquina de morir anell vertical a la Xina, s'estalvia molt més temps.Menjar de pilotetes produïdes per FDSP alimentar la màquina de processamentModel de

Capacity(t/h)

Power(kW)

Innerdiameterofdie(mm)

Pelletsize(mm)

SZLH25

0.5-2

15/22

250

Φ3-12

SZLH32

2-5

37/45

320

Φ3-12

SZLH35

2-7

55

350

Φ3-12

Hot Tags: alimentar la fàbrica precipitat, aviram alimentar molí de pellets, menjar de pellets màquina
Investigació

You Might Also Like