Aviram alimentar pellets sistema de refredament

Aplicació: Aquest machiner està dissenyat per fresc o sec menjar "pellets". Pot disminuir la temperatura i la humitat de l'alimentació "pellets". Característiques: Avançat contracorrent principi de refredament, àmpliament utilitzat en tot tipus de pellets alimentar sector refredament, com sistema de refredament, material d'ampliació,...

Detalls del producte

Aviram alimentar pellets refredament SystemApplication:

Aviram alimentar pellets sistema de refredamentestà dissenyat per fresc o sec menjar "pellets". Pot disminuir la temperatura i la humitat de l'alimentació "pellets".Trets d'aviram alimentar pellets de refrigeració:

  1. Avançat el principi de refredament contracorrent, àmpliament utilitzat en tot tipus dealimentació de pellets refredamentsector, com ara refredament de sistema, material d'expansió, Lama "pellets", etc.

  2. La Cambra de refrigeració de la secció està format en la forma de l'octògon, que és beneficiós per al tractament de refredament del material.

  3. Sota el principi de refredament contra-flux, l'alimentació es refreda suficientment i uniformement.

  4. Amb partícules de l'apagada automàtica l'acompliment de la funció, per evitar la contaminació creuada entre l'alimentació. continuar contínua contínua contínuamentProjecte típic


FDSP té uns 20 anys d'experiència en el camp de l'agricultura desenvolupament i utilizationin integral. Cobreix una àrea de 15000 metres quadrats, amb superfície total de 15.000 metres quadrats, amb més de 200 guisborough, troba a liyang ciutat, província de jiangsu, Xina, una bella i antiga ciutat.


Paràmetres del model

SKLN1.5

SKLN2.5

SKLN4

SKLN6

SKLN8

Volume(m³)

1.5

2.5

4.0

6.0

8.0

Capacity(t/h)

3

5

10

15

20

Refredament time(min)

Menys de 10-15Mins

Temperatura després de refredament

No superior a la temperatura ambient + 3-5 ° C

Aspiration(m³/min.t)

34

Power(kW)

0.75

1.10

1.50

1.50

1.50

Poder de Airlock(kw)

0.55

0.55

0.75

1.1

1.5


Hot Tags: aviram alimentar pellets refrigeració, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs
Investigació

You Might Also Like