Fumant cavitat d'extrusió

Fumant cavitat de característiques extrusora: fumant cavitat d'extrusió és normalment Assemblea de fàcil canviar i manteniment de peces de recanvi. Per augmentar la força de tall de fricció amb materials i mantenir menys desnivell amb cargol, fumant cavitat és cilíndrica en forma. La paret interna pot ser...

Detalls del producte

Fumant cavitat d'extrusióCaracterístiques:

Fumant cavitat d'extrusióés normalment Assemblea de fàcil canviar i manteniment de peces de recanvi. Per augmentar la força de tall de fricció amb materials i mantenir menys desnivell amb cargol, fumant cavitat és cilíndrica en forma. La paret interna es pot dividir en recta solc i Solc de l'hèlix.

Straight solc fumant la cavitat, està situat a la Cambra de màquina d'extrusió mitjà, tallar i Revuelva.Hèlix solc fumant la cavitat, situat a la Cala de l'alimentació, fa per empènyer el material.

La secció a plantilla també està dissenyat amb ranura d'hèlix per a mantenir la pressió uniforme i el material de sortida. Fumant cavitat també es pot fer de jaqueta de vapor o aigua freda passant. Per operació convenient, mesurador de pressió sensor i temperatura s'instal·larà a fumant cavitat.


Hot Tags: fumant cavitat d'extrusió, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs
Investigació

You Might Also Like