Tipus obert ràpids Airlock

Introducció de producte: aquest model també anomenat portes neteja ràpida, principalment utilitzats com a aliment, indústries de Farmàcia que requereix d'alt nivell d'higiene, també utilitzat per la circumstància que material canvia freqüentment per evitar la contaminació creuada durant l'alimentació i l'acompliment. És fàcil...

Detalls del producte

Introducció de producte:

Aquest model també anomenat portes neteja ràpida, principalment utilitzats com a aliment, indústries de Farmàcia que requereix d'alt nivell d'higiene, també utilitzat per la circumstància que material canvia freqüentment per evitar la contaminació creuada durant l'alimentació i l'acompliment. És fàcil operació i neteja ràpida.

Principalment ha corredisses barra tipus i ràpida porta obert tipus:

1、Sliding tipus de barra: neteja abans de desmuntatge, mànec balder cargol, tirar portada final com a màxim al llarg de pin guia, treure la pala, mantenir ambdós extrems de pàdel per dues mans per retirar. Després de la neteja, ajust de pàdel, empènyer portada final, estrènyer maneta cargol fermament.

2、Quick porta oberta: perdre fixes perns i femelles, obriu tapa final, treure la pala, neteja de pàdel, repercussions pàdel empenta i posició cargols d'estrenyi.


Característiques del disseny:

1、Precise procés de forja per a shell cos i parts principals, aspecte agradable.

2、rotor pot ser desmuntat fàcilment, convenient per a la neteja.

3、rotor en forma diversos, aplicar variades diferent material especial; rodament de rotor adopta múltiples sistema de protecció per garantir la durabilitat en funcionament.

4、The peces de tacte amb material estan fetes de nivell material acer aliments, especialment polit en superfície, més convenient per a la neteja


Hot Tags: portes
Investigació

You Might Also Like