Casa > Contractació d'Agents

FDSP ha dedicada a alimentació maquinària, maquinària de biomassa, maquinària de fertilitzants i seva Turquia relacionats amb projectes per a més de la dècada i bon nom establert al mercat i ocupen el primer lloc en la indústria, més importantment seus productes i serveis són ben acceptada pels clients arreu del món. Durant els darrers anys, de FDSP promesa i compromís plenament satisfet pel client. Amb tan fortament favorable base de client, FDSP definitivament desenvoluparà més ràpidament i manera estable que mai al mercat global. La seva prosperitat s'acosta!

Després de la dècada del desenvolupament, FDSP ara ha format el grup estratègia de desenvolupament per aprofitar més mercat global, és a dir, AGENTSHIP.

Per tal que tots els clients interessats en l'FDSP agentship sentir plenament Perspectiva optimista per al negoci de futur, compartiran amb ells tots els nostre grup valor, filosofia, cultura.

Càlida benvinguda clients de renom i reconeguts per conèixer-nos, confiar en nosaltres i confiar en nosaltres per establir la relació més fort i agentship.