Arròs molí de palla pellets

Àmplia gamma de matèries de pellets de biomassa: gairebé tot el material forestal i agro-residus es poden convertir en pellets de fusta pel nostre Molí de anell morir pellets de fusta, com ara: xips de fusta, afaitar, serradures, Cacauet closca, canya de sucre, closques de ricí/tija, cafè closca, Paddy palla, gira-sol tija, cotó...

Detalls del producte

Àmplia gamma de matèries de pellets de biomassa:

Gairebé tots els forestals i agro-material de rebuig es poden convertir en pellets de fusta perMolí de FDSP arròs closca pellets de fusta, com ara: fusta xips, afaitar, serradures, Cacauet closca, canya de sucre, ricí petxines/tija, cafè closca, Paddy palla, tija de gira-sol, tiges de cotó, tabac residus, tija de mostassa, Jute residus, pols de bambú, te residus, palla del blat, Palm pellofa, pellofa de soja, coco Pitch borda/palles, etc de pellofa d'arròs. Final "pellets" es pot utilitzar per a calderes industrials com grans plantes generadores i calefacció.


“Rice


Introducció de fàbrica de pellets de palla d'arròs:

1.Màquina de palla pellets d'arròsés un tipus de màquina que podia processar serradures, palla pols, closca d'arròs, el cacauet closca, les branques biomassa etc. a través de pre-tractament i procés. Els material de biomassa es ser solidificat en combustible pellets d'alta densitat.

2.Classification:Flat moren pellets de fusta màquina, màquina de pellets de fusta anell moren i anell vertical morir pellets de fusta màquina. (nostre pelletizer fusta és anell morir pellets màquina que tenen capacitat alta i actuació estable.)


“RiceAplicació de pellets de palla d'arròs:

1. ràtio utilització civil calefacció: alta i fàcilment storaged.

2. calderes industrials de biomassa: ser utilitzat com a combustible principal de la caldera industrial, resoldre el problema de la contaminació ambiental.

3. generació d'energia: ser com a combustible de generació d'energia tèrmica.

“Rice


Model de

MZLH420

MZLH508

MZLH680

MZLH780

Capacitat (t/h)

1-1.5

1.5-1.8

2-2.5

2.5-3.5

Principal motor potència (kw)

75/90

110/132

160/185

200/220

Alimentador Power(kw)

2.2

3

4

4

Anell Die diàmetre (mm)

420

508

680

780

Diameter(mm) de pellets

6-8

6-8

6-8

6-8


Hot Tags: bucs d'arròs pellets de closca d'arròs Molí de pellets arròs closca pellets de segó d'arròs pellets de palla d'arròs arròs closca pellets que fa la màquina pastilles de combustible de residus pellets de closca d'arròs pellets de segó d'arròs pellets de palla d'arròs mill, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs
Investigació

You Might Also Like