FDSP molí de pellets Roller Shell

Producte introducció Roller shell, comunament conegut com patins, és una de les principals parts de fàbrica de pellets. Es pot utilitzar per processar diferents biocombustibles pellets, alimentació animal i altres grànuls. Material: Aliatge d'acer, acer de primavera i tenint d'acer. Tractaments tèrmics especials garanteix millor desgast resistir,...

Detalls del producte

Introducció de producte

Closca de corró, comunament conegut comcorró, és una de les principals parts de fàbrica de pellets. Es pot utilitzar per processar diferents biocombustibles pellets, alimentació animal i altres grànuls. Material: Aliatge d'acer, acer de primavera i tenint d'acer. Tractaments tèrmics especials assegura desgast resistir millor i actuació de pellet.

Ara tenim les closques de corró de diferents formes, com ara:

tancat acanalada corró corró closca, bresca shell, corró de tambor-forat solc, closca de corró ranurat, closca de corró ranurada deflective etc..


Corró ranurat closca

Corró ranurat closca: actuació de bon consum material i s'aplica àmpliament per menjar plantes.

Inclou prim corrugat i fort corrugat

Normalment, per morir anell petit forat, petxina fina corró corrugat s'aplicaran, mentre que la closca de corró corrugat fort s'aplica a morir de forat gran anell.

Corró ranurat closca es poden dividir en de i tancat, tancat corró shell és bo per a la descàrrega de material de forats laterals i augment d'extrusió força en ambdós costats.


Corró de bresca closca

Corró de bresca closcas'aplica principalment per pelletize menjars d'aviram. L'avantatge és que és portar uniforme, però té consum material mal rendiment. Gran força de fricció fa fàcil polit.

FDSP pot fabricar projectils corró de diferent mida i aspecte segons les vostres necessitats o dibuixos o mostres.


De tipus ranurat Tancat tipus ranurat Tipus espiga ranurada
Deflective tipus ranurat Tipus de tambor-forat solc

Tipus de bresca

Tambor ranurat de corró Tipus alveolar arc

Bresca alveolar tipus compostPer què necessita andamp; Per què escollir-nos?

Manteniment és necessari per a cada màquina després de treballar un període de temps.Molí de pellets corró closcaés un dels components principal treball de fàbrica de pellets, per a processar diferents tipus de combustible pellets de biomassa, l'alimentació pellets, pellets de fusta i així successivament. Som que un fabricant professional especialitzat en patins petxines i altres pellets recanvis molí com anell morir, rodaments, eixos i així successivament amb uns 20 anys d'experiències.

Nostres petxines corró gaudir resistència al desgast alta i resistència a la corrosió, que fan les closques corró segur tenir llarga vida útil. Nostres rotllo petxines i altres recanvis de màquina de pellets peces poden ser utilitzats tant en alimentació pelleting indústria per produir pinsos o combustible pelleting indústria per produir pellets de fusta. Podem utilitzar tenint bona qualitat d'acer, d'aliatge d'acer o acer al carboni per fer la closca del corró. La closca de corró treballant abasta àrees des de 60mm a 300mm, el diàmetre de les gammes de rotllo/closca de pellets de 110mm als 450mm, la duresa arriba a HRC58-62.

FDSP anell mor i closques de corrótambé venen tot el món, també es pot realitzar tot tipus de rodet de molí de pellets petxines segons customersand #39; dibuix. Tenim totes les parts que necessita per mantenir el seu equip funcionant sense problemes.


Hot Tags: corrons de la premsa corró d'alimentació feedroller premsa de corró premsa corró d'alimentació mides de cadena de corrons alimentar corrons Molí de rodets FDSP pellets molí Roller Shell, molí de pellets de fusta FDSP pellets molí Roller petxines, màquina de pellets FDSP pellets molí Roller Shell, alimentar la fàbrica de pellets FDSP pellets molí Roller Shell, tancat final FDSP pellets molí Roller petxines, biomassa combustible pellets molí FDSP pellets molí Roller Shell, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs
Investigació

You Might Also Like