Patins/acer rodets per pellets molí

FDSP és que un fabricant professional especialitzat en patins petxines i altres pellets molí recanvis com anell moren i així successivament durant molts anys. Nostres rotllo petxines i altres recanvis de màquina de pellets peces poden ser utilitzat tant en alimentació pelleting indústria per produir pinsos o combustible pelleting indústria...

Detalls del producte

FDSP és un professional fabricant especialitzada enclosques de corrói altrespeces de recanvi de fàbrica de pelletscommoren anelli així successivament durant molts anys. Nostres rotllo petxines i altres recanvis de màquina de pellets peces poden ser utilitzats tant en alimentació pelleting indústria per produir pinsos o combustible pelleting indústria per produir pellets de fusta.

Materials de closques de rolelr FDSP

D'aliatge d'acer, acer de primavera i tenint d'acer.


Diferents patrons de Shell de corró

Corró shell és la superfície de l'Assemblea de corró on es premin matèries contra el morir. Es pot utilitzar enalimentar la màquina de pelletsfer diferents tipus de menjar de pilotetes, pastilles de combustible o altres tipus de pellets.

Hi ha molts tipus de closques de corró, comFluted oberta acaba corrugat, tancat acaba corrugat, Dimpled i closques de corró en forma obliqua, bresca en forma, vieires en forma, en formaetc.. Corró corrugats intèrpret d'ordres i patins dimpled closca són els tipus s'utilitza principalment en la ramaderia i avicultura alimentar pelleting i biomassa pelleting indústria.Per què necessitem recanvis i per què escollir-nos?

Manteniment és necessari per a cada màquina després de treballar un període de temps.Molí de pellets corró closcaés un dels components principal treball de fàbrica de pellets, per a processar diferents tipus de combustible pellets de biomassa, l'alimentació pellets, pellets de fusta i així successivament.Investigació