Screener rotatiu

Trets de rotatiu bloquejador: es combinen 1、Three modes en moviment és a dir, circumferència, el·líptiques i rectilínia, resultant en projecció bon efecte. 2、Belt és adoptat per a la conducció casc bloquejador. Els pesos de biaix es equilibrat i baix soroll. El suport a la cua del casc bloquejador és un...

Detalls del producte


Trets de rotatiu bloquejador:


Es combinen 1、Three modes en moviment és a dir, circumferència, el·líptiques i rectilínia, resultant en projecció bon efecte.

2、Belt és adoptat per a la conducció casc bloquejador. Els pesos de biaix es equilibrat i baix soroll. El suport a la cua del casc bloquejador és un suport millorat elàstica amb menys vibracions.

Base reforçada 3、The assegura que equip correrà més suaument. I l'estructura penjant es poden utilitzar segons les condicions del lloc real per a cobrir la necessitat dels clients d'adaptació.

4、The millorat cable d'acer estructura evita l'ús del cable d'acer.

5、The d'adopció d'un cos o combinat bloquejador cobrir estructura garanties bloquejador cobertes pes menor, rigidesa més fort i millor segellat.Imatges de detall de rotatiu bloquejador:Projecte rotatiu de fàbrica de pellets

Principi laborable de pantalla rotatius de classificació:
La pantalla de vibració és conduït per dos motors de vibració. Quan els motors de dos vibracions estan realitzant reserva rotació manera sincrònica, la força emocionant generat per l'excèntric bloc es compensar l'altre en el paral·lel direcció al motor de l'eix i combinar amb altres com força conjunta. Per tant la corba de moviment de pantalla és un transatlàntic. Hi ha un angle de cabussament sobre la superfície de pantalla relativa dels dos eixos motors. Sota l'impacte de la força conjunta per força emocionant i autogravetat força, material es va llançar per a moviment de revestiment de salt endavant per adonar-se de material de detecció i classificació.

Dades del model

(kw) poder

(t/h)

MashFeed

PelletFeed


1CSeries

MFJH/FFJH80 × 1C

1.5

4-6

5-8

MFJH/FFJH110 × 1C

2.2

6-8

8-10

MFJH/FFJH130 × 1C

4

8-13

10-15

MFJH/FFJH140 × 1C

5.5

12-16

14-18

MFJH/FFJH150 × 1C

5.5

16-18

15-20


Hot Tags: bloquejador rotatiu, combustible pellets màquina de refrigeració, Xina més fresc
Investigació

You Might Also Like