Cargol tipus Turner

Cargol tipus turner és l'equipament dominant en la producció de fertilitzants orgànics i alimentació bio fermentació que és aplicable a la fermentació de tots els materials orgànics. Utilitza estructura de fermentació d'abeurador de terra que pot ser dissenyat en forma de multi-ranura amb una màquina,...

Detalls del producte

Torner de tipus de cargols'utilitza l'equip dominant en la producció de fertilitzants orgànics i alimentació bio fermentació que és aplicable a la fermentació de tots els materials orgànics.

Utilitza estructura de fermentació de terra abeurador que pot ser dissenyat en forma de multi-ranura amb una màquina, que redueix considerablement la inversió de l'equip. Convertint la part es pot dividir en cargol remenant i apilats de corró de tipus amb característiques de gran alçada, àrea petita, baix unitat cost de fermentació, cap angle mort, fermentació suficient, etc.

Torner de cargol FDSPés adequat per a les empreses amb una producció anual de 0,1-40 deu mil tones de fermentació. Al mateix temps de convertir la màquina es mou cap endavant o cap enrere, spirochetes gira en conseqüència, que fan la matèria orgànica aixecar des del fons, tornar donar la volta i arribar a l'efecte d'intercanvi complet d'oxigen, refrigeració i perdent humitat.


Hot Tags: cargol tipus turner, abonament convertint fabricants de màquina, Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs
Investigació

You Might Also Like