Casa > Servei de suport 59

SERVEI I SUPORT

Satisfacció dels nostres clients és una prioritat per FDSP

El nostre compromís amb vostè

Com a client FDSP, vostè pot esperar les següents normes de nosaltres:

● Vostè rebrà amistosament, servei ràpid i no es dóna per fet.

● Vostè serà ofert un preu competitiu i garantida la mà d'obra.

● sempre tindrà accés directe a la persona el seu projecte.

● Ens sentim orgullosos de la nostra capacitat de ser flexible a les necessitats del nostre client.

● tornarem el seu telèfon crida o respondre missatges de correu electrònic tan aviat com sigui possible, però sempre dins de vint hores de treball.

● Es lliurarà en un termini acordat cada vegada.

● Quan sigui necessari, sempre farem una mesura lloc abans de fabricació.

● investigarem qualsevol preocupació que teniu i rectificar alguns problemes que s'han produït amb el nostre treball, que són imputables a nosaltres, dins dels 5 dies hàbils (o ens permetrà saber abans de la nostra incapacitat per fer-ho per causes totalment fora del nostre control.)

● entenem que és el jutge únic de la nostra actuació. Per això i altres motius la seva opinió és fonamental que la nostra relació amb vostè. Esperem rebre les vostres idees, comentaris i suggeriments.

Com ens pot ajudar

●-nos immediatament de qualsevol preocupació que pugui tenir.

● Subministrar totes les dades rellevants i especificacions que ens permetin elaborar un pressupost o fabricar el seu treball.

● Pagar nostre compte sense demora d'acord amb els termes d'acord amb vostè i manifestat en la factura.

● Aconsellar a la brevetat possible possible si el seu treball és de ahead o retards.

● Considerar referint ens almenys un altre negoci que vostè creu que es beneficiarien d'una associació amb la nostra empresa.


Xarxa de serveisServei postvenda

Abans i durant la venda, respectem i escoltar les necessitats dels nostres clients, fent nostre solució tan satisfactòria com sigui possible. Després de la venda, el nostre equip de servei respondre ràpidament a la recepció de la sol·licitud de servei.Suport tècnic

FDSP ofereix una àmplia gamma de maquinària i servei d'enginyeria en l'alimentació animal, bio-massa energia, sitja d'emmagatzematge i fertilitzants. Per a cadascun dels nostres negocis, considerem client suport, la satisfacció i la retroalimentació un element essencial del nostre esforç de màrqueting global. Seguiu els enllaços apropiats sota per obtenir suport, dades de contacte, descàrregues i altra informació que necessiteu.

Maquinària alimentació

Bio-massa maquinària

Sitja d'emmagatzematge equips

Maquinària de fertilitzants