Màquina de menjar de pellets de gambetes

FDSP és professional en el disseny i pellets de màquines per fer peixos flotant enfonsament boletes de menjar peix i la de canal fabricació gambetes i peix. Flotant màquina de menjar de peixos és àmpliament utilitzat per a la producció de cereals en alt grau aquàtics pilotetes menjar per peixos, peix, gambes, cranc...

Detalls del producte

FDSP és professional endissenyar i fabricar gambes andamp; Peix menjar el pellets màquinesper fer el peix flotant alimentar peixos enfonsament pelletsand alimentar "pellets".

Flotant màquina de menjar de peixos és àmpliament utilitzat per a la producció de cereals en alt grau aquàtics pilotetes menjar per peixos, peix, gambes, cranc, etc..


Avantatges de gambetes alimentar la màquina de pellets

1. porta de cambra de pellets i paracaigudes de pinsos són totalment fet d'acer inoxidable amb alta capacitat anticorrosió i llarga vida útil.

2. el segell rodament i oli a la unitat principal s'importen, i especialment oli retorn sistema de lubricació està disponible per assegurar càrrega fiable lubricació;

3. la connexió entre el motor i gearbox adopta nova primavera tipus S-forma més fiable i acoblament amb més convenient de desmuntatge i muntatge de l'ús.

4. equip directament connectant conducció és adoptat per l'alta eficiència;FishFeed fet per màquina de menjar peix

El menjar peix es pot dividir en enfonsament i flotant segons la seva flotabilitat, flotant aquàtic alimentació és adequat per a pinsos Tilapia, Crucian menjar, menjar, menjar Traquínid etc..


Les principals mesures de gambetes alimentar producció són les següents:

Procés de netejaMaterials nets per eliminar impureses;
Procés de mòltaMoldre matèries en forma de pols amb un molí de martell menjar
Procés pelletingFer l'oïdi en pellets de menjar amb el peix alimentar la màquina de pellets
Procés de refrigeracióFresc peix menjar boletes amb un refredador
Procés d'assecatSec "pellets" acabat amb una màquina assecadora
Procés d'envasatEmbalatge de canal pastilles per la màquina de paquet


Model de

Capacity(t/h)

Power(kW)

SZLH508DDC + a2

1.5-3.5

110/132/160

SZLH508DDC + b2

1.5-3.5

110/132/160

SZLH508DDC

1.5-3.5

110/132/160

SZLH508b3

1.5-3.5

110/132/160

SZLH508b3

1.5-3.5

110/132/160

SZLH420b3

1.0-2.5

90-110


Hot Tags: màquina de pellets de peix Peix menjar fàbrica precipitat Peix menjar màquina de pellets Peix menjar pelleting màquina peix aliments pellets màquina peix pellets fent que els peixos màquina alimentar peixos màquina alimentar pelleting màquina peix aliments fent màquina gambetes alimentar pellets màquina, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs
Investigació

You Might Also Like