Mesclador certificat per a la major eficiència de la sèrie SHSJz de doble eix

Àmpliament utilitzat en pinsos, gra, aliments, indústria química, medicina, pesticides i altres indústries en barreja de pols, partícules, flocs, blocs, materials diversos i viscosos.

Detalls del producte

Característiques de la descripció:

■ La màquina presenta una càmera de barreja horitzontal tipus W, amb un multi-rotor de dos eixos i un sistema de polvorització (tub i boquilla) a la part superior. Es poden afegir adequadament diversos líquids que poden adaptar-se a la barreja de diversos materials lleugers i pesats per millorar eficaçment l'efecte d'atomització del líquid i evitar l'aglomeració.

■ Es pot equipar amb un sistema de neteja d’aire comprimit per reduir els residus fins al nivell més baix.

■ Mecanisme d’obertura i descàrrega de portes de llargada especialment dissenyat, amb un gran angle d’obertura, descàrrega ràpida i menys residus. Bona estanquitat, no garanteix fuites ni una àmplia gamma de capacitat de càrrega. (Patent nacional)

■ Velocitat de barreja ràpida, alta uniformitat, sense un angle mort, cicle de mescla curt, cada lot de materials es pot barrejar uniformement en 30 ~ 120 segons, de manera que el material en estat d’ingombinació i homogeneïtat no es vegi afectat per la puresa, densitat i coeficient d’ompliment.

■ El disseny únic del sistema de retorn d’aire garanteix un fluix d’aire en tota la gamma d’alimentació.

■ Aquesta màquina és d’estructura compacta, té una forma magnífica i ocupa menys espai que altres equips de mescla; barreja ràpida, flexible, rendiment estable, soroll baix, sense pols, sense contaminació ambiental i altres característiques.

■ L'accionament reductor d'engranatges de doble eix, d'alta eficiència de transmissió, pot donar lloc a la càrrega.

■ Porta d'accés amb pany de seguretat per a una fàcil neteja i manteniment.Mesclador certificat per a la major eficiència de la sèrie SHSJz de doble eix


CE Certificated SHSJz Series Double Shaft High Efficiency Mixer


Paràmetre del model:

ArticleVolum efectiuVolum de barreja per lotTemps de barreja per lotUniformitat de mesclaPotència
(m3)(kg)(S)(CV% ≤)(kW)
SHSJz22100030~120518.5
SHSJz44200030~120530


Gruix del material (mm):

Nom de l'ítemPàdelPlaca d'arc de closca de la màquinaPòster de petxina de la màquina
SHSJz210612
SHSJz412616


Hot Tags: mescladora certificada de sèries shsjz de doble eix d’alta eficiència, la Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l’engròs
Investigació