Estructura simple menjar indústria sitja

FDSP d'acer silo té doble cara d'acer galvanitzat. FDSP silos són dissenyats llarga vida útil de més de 20 anys. Per la seva estanquitat gas i advantigaes antioxidant, es pot aplicar sobre emmagatzematge de cereals, especialment blat de moro, blat, arròs, arròs etc.. També podem oferir sistema de càrrega i descàrrega com...

Detalls del producte

FDSP d'acer silo té doble cara d'acer galvanitzat. FDSP silos són dissenyats llarga vida útil de més de 20 anys. Per la seva estanquitat gas i advantigaes antioxidant, es pot aplicar sobre emmagatzematge de cereals, especialment blat de moro, blat, arròs, arròs etc.. També podem oferir sistema de càrrega i descàrrega com cintes transportadores, cub Ascensor, diapositives i sistema de descàrrega etc..


Primera sitja

Seva estructura única mitjançant corretges de coberta a la càrrega de la part superior de la sitja, amb forats de ventilació natural que la placa portada està feta de calenta galvanitzat en xapa d'acer, assegura sitja segellat de pluja.


Paret sitja

Com utilitzar de qualitat galvanitzat de xapa d'acer, les posicions de tauler encreuament estan connectats per cargols alta resistència, foques són segellades per aire precinte per garantir la resistència de la sitja i pluja segellada.Costelles

Per augmentar l'estabilitat de la sitja, costelles longitudinals són sempre, les costelles estan fets de Z membres d'acer, les costelles i sitja paret connexions per cargols d'alta resistència.
Sitja projectes en altres països

Els nostres serveis:


Enginyeria de disseny professional

L'empresa pot oferir als clients una varietat de models de disseny.


Qualitat i fabricació eficient

sitja projectes, incloent equips de disseny del procés, l'acer sitja i rampa, transport, neteja, assecat, fluid, temperatura, mesurat sobre, disseny i fabricació de fumigació, ventilació, sistemes de control automàtic i altres equips especialitzats.


Serveis de transport segur i eficient

Donarem un embalatge resistent segons customerand #39; requisits presents s. Tenim professionals transitaris, proporcionant LCL, FCL, aire, transport ferroviari i altres serveis.

Eficient instal·lació i posada en marxa

L'empresa té un entregat equip de professionals per instal·lar les obres tota indústria, instal·lació de cada equip de projecte amb personal Enginyaria i tècnic, l'establiment seguiment de servei; estricte control de qualitat per garantir el progrés del projecte suau. Si instal·la l'usuari, la nostra empresa enviarà el comissari d'instruccions d'instal·lació.Hot Tags: alimentació d'estructura simple sitja, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs
Investigació