Cargol únic per buidar

Cargol únic extrusores utilitzats com fondre alimentats amb descàrrega extrusores resoldre nombroses tasques implicades amb la incorporació d'additius bàsics LDPE i copolímers amb aigües avall de pellet. S'utilitzen especialment freqüentment com bombes que construeixen la pressió necessària per pellet. Comparat amb la resta...

Detalls del producte

Cargol únic extrusores utilitzats com fondre alimentats amb descàrrega extrusores resoldre nombroses tasques implicades amb la incorporació d'additius bàsics LDPE i copolímers amb aigües avall de pellet. S'utilitzen especialment freqüentment com bombes que construeixen la pressió necessària per pellet. En comparació amb altres màquines, aquí que ofereixen una crítica avantatge i avantatge competitiu substancial amb sortida de bomba d'alta a la pèrdua de poder relativament baix de la calor de fusió utilitzat.


Extrusores de descàrrega FDSP es caracteritzen per la seva

1. simple i robusta disseny

2. baix necessitat de manteniment

3. parell màxim de

4. lliure d'estructuració de la part de procediment

5. profunditat vol facilitat de moviment i de vessant.

Additius per a la estabilització pot ser elevadíssimes incorporat utilitzant la descàrrega extrusora i braç lateral extrusora. També és possible compensar per la no desitjades fondre l'escalfament mitjançant refredament eficaç barril.
Hot Tags: Cargol únic per buidar, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs
Investigació

You Might Also Like