Disseny especial molí de martell de blat de moro per planta de pellets d'alimentació

Aquesta sèrie de molí de martell pot esmussar tota mena de naturalment mòlta matèria prima, és un dels equips indispensable de la fàbrica de pinsos estufa procés.

Detalls del producte

Trets principals per aDisseny especial molí de martell de blat de moro per planta de pellets d'alimentació
Molí de martell de blat de moropot esmussar tota mena de naturalment mòlta matèria prima, és un dels equips indispensable de la fàbrica de pinsos estufa procés.

1. molí de martell adoptar la xapa d'acer de soldadura d'estructura, el rotor del motor i trituradora està instal·lat en la mateixa transmissió de Lliga base i recte a través de pin d'acoblament,
2. la prova d'equilibri dinàmic de rotor, rotor Reversible, menjar rotatius bidireccional.
3. funcionament door han asafety mecanisme per assegurar que no es pot obrir l'operació de porta giratòria rotor s'entrellacen.
4. entrada en la part superior de la fàbrica, que pot coincidir amb l'estructura de l'alimentador diversos, el martell està revestida simètricament.
5. blat de moro martell Millhas estructura senzilla, forta i resistent, segur i fiable, fàcil d'instal·lar, fàcil d'operació i manteniment, petita vibració, alta productivitat.

6. pot ser equipat amb l'auto-neteja impulsor alimentació, cinta magnètica d'alimentació i altres modes d'alimentació.
7.built-en mòlta rotors estan equipats per millorar l'eficiència de més del 25%.
8. unitat de premsa pantalla flexible s'utilitza per evitar fuig material de terreny.
9. es pot ser equipat amb aire descàrrega base i poden instal·lar fàcilment.
10. blat de moro martell Millis àmpliament utilitzat per a la mòlta del blat de moro,sorgo,blat i fesols.Technicalparametersoffeed molí:

ModelParameters999-m999-III999-IV
Dia.OfRotor138013801380
WidthOfGrindingChamber(mm)400600800
SpeedOfRotor(rpm)148014801480
Power(kW)75/90/110132/160200/220/250
Output(t/h)10-2016-2925-45

Re: Els índexs de dalt són els quan complir les condicions següents: matèria primera: blat de moro, contingut d'humitat no superior al 14%, densitat no inferior a 0.72t / m3, pantalla: forat diameter3mm, forat-obertura proporció no inferior al 33%.

Hot Tags: Mesclador de la màquina d'alimentació animal gra alimentar mesclador alimentar mesclador maquinària d'alimentació alimentar la màquina barreja màquina barreja d'alimentació de les gallines Manual d'alimentar mesclador Molí de martell de blat de moro de disseny especial per a pinsos pellets plantar, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs
Investigació

You Might Also Like