Aqua grau especial alimentar fàbrica precipitat

En comparació amb el molí de l'aqua normal menjar pellets, condicionador DDC és sovint utilitzat en la fabricació de l'aqua especial grau alimentar. Les característiques són les següents: 1. dos eixos de condicionadors són diferents en diàmetre i velocitat rotacional mostrant un moviment diferent amb direcció de rotació oposada, que fa la...

Detalls del producte


En comparació amb el molí de l'aqua normal menjar pellets, condicionador DDC és sovint utilitzat en la fabricació de l'aqua especial grau alimentar.

Les característiques són les següents:

1. dos eixos de condicionadors són diferents en diàmetre i velocitat rotacional mostrant un moviment diferent amb direcció de rotació oposada, que fa que els materials, vapor i líquid ser plenament mixtes, tallats i creuat els paletes de dos eixos;

2. el max condicionat temps pot ser 180 segons assegurant condicionat plena de material amb alt grau de cuina i bona estabilitat en aigua.

3. totes les parts en el condicionador estan fetes d'acer inoxidable;

4. l'estructura d'amplada completa d'obertura de la condicionador facilita l'operació i manteniment, l'angle de les pales es pot ajustar lliurement.Els detalls de la màquina de pellets de peixMàquina de pellets atractius avantatges de peix l'aqua especial

Taller de no-pols

Motor, tenint de importats SKF/NSK Siemens

Equipada amb auto refrescar i oli addició de sistema

Patents nacionals

Preu raonable
Relacionats amb equips de FDSP peix pellets màquina

Trets de aqua especial FDSP alimentar la màquina de pellet

(1) aquest peix alimentar la màquina de fabricació està equipat amb l'alimentador cargol controlat pel FC inverter amb imants permanents a l'eliminació d'impureses de ferro.

(2) l'acer inoxidable condicionador fa fins i tot la retenció i efecte cuina suficient.

(3) l'equip s'adopta directament connectant conducció d'alta precisió i eficiència. La producció pot augmentar 20% comparant per molí impulsat per cinturons de pellets.
(4) alta qualitat bearings(SKF/NSK), segell d'oli (d'Alemanya) és adoptat per l'operació fa sense problemes.
(5) canonada d'engranatge i pinyó eix adoptar la apagar carbonizing amb gran precisió, per garantir una conducció suau, silenciós i llarga vida útil.
(6) acoblament de forma S s'utilitza amb l'avantatge d'alta capacitat de desplaçament de recuperar.
(7) el dau ràpidament es munta i desmunta; elevació de morir és opcional.
(8) aplicables a tot tipus d'alimentació d'animals/bestiar/aqua alt grau. Doble o tres capes de condicionador és opcional.
(9) velocitat-ajustar l'alimentació, adoptat per aquesta màquina, pot controlar la capacitat alimentació correctament per ajustar per diferents i complir el requisit de producció de pellets amb diferents diàmetres.
(10) CE aprovat
Model de

Capacity(t/h)

Power(kW)

SZLH508DDC + a2

1.5-3.5

110/132/160

SZLH508DDC + b2

1.5-3.5

110/132/160

SZLH508DDC

1.5-3.5

110/132/160

SZLH508b3

1.5-3.5

110/132/160

SZLH508b3

1.5-3.5

110/132/160

SZLH420b3

1.0-2.5

90-110

Hot Tags: màquina de pellets de peix, peix màquina de menjar de pellets, màquina de menjar de peixos
Investigació

You Might Also Like