Plansifter quadrada

Plansifter quadrat la plansifter de la quadrada realitza les seves funcions de manera altament eficient: el cribratge i classificació dels materials en terra, com sèmola i Farinós, així com la classificació de productes granulars o fluid granulats. Seu camp d'aplicació serralades de dur i comú...

Detalls del producte

Plansifter quadrada

La plansifter de la quadrada realitza les seves funcions de manera altament eficient: el cribratge i classificació dels materials en terra, com sèmola i Farinós, així com la classificació de productes granulars o fluid granulats. Seu àmbit d'aplicació oscil.la entre molins de blat dur i comú al blat, sègol, blat de moro (panís), civada i blat sarraí molins o fàbriques de l'ordi i soja fins i tot.

Disseny intel·ligent reparteix seguretat excel·lent producte i sanejament.

●The quadrat plansifter garanteix la seguretat de producte: un sistema patentat, automàtic reclamping aplica força constant a la pila de tamís, alhora que eviten la contaminació creuada producte.

●All interior de parets i portes disposen d'aïllament alt grau; Això condueix a una massiva reducció de condensació.

●All peces que entren en contacte amb el producte estan fetes d'acer inoxidable o qualitat poliuretà (PUR) – absoluta sanejament està garantida.

●The poliuretà marcs de tamís Novapur amb insercions de marc de tamís d'acer inoxidable també ofereixen sanejament superior: fusta, fruits secs cargol i pinces són, doncs, una cosa del passat. Perfils de suaus minimitzar les àrees on poden acumular producte.

Alta capacitat de cribratge amb la generació de NOVA tamís.

Generació de NOVA ●The de tamisos es distingeix per una major àrea de cribratge i aprofitament òptim de l'espai. Això fa que el quadrat plansifter capaç de manejar la velocitat més alta en un mínim d'espai.

Acceleració dinàmica ●High augmenta la intensitat de la proposta de tamís, en conseqüència, millora l'efecte de cribratge.

Màxima flexibilitat gràcies a un concepte modular.

●Need determina la mida: gràcies al seu concepte modular, el quadrat plansifter poden fer servir com un dos-, quatre, sis, vuit - o deu-compartiment tamís. Així és perfectament equipat per a adaptació a una situació donada.

●The flexibilitat resultants de l'unitand #39; s concepte modular permet espai disponible per ser utilitzat de manera òptima.


Hot Tags: plansifter quadrada, plansifter
Investigació

You Might Also Like