Portes d'acer inoxidable

Introducció de productes: portes de la nostra empresa té 10 articles, és a dir, d'adaptació – prova, prova de pal, pressió-resistent, resistent de temperatura, dosi, aspiradora, rentadora, i els elements secundaris poden ser centenars, amb diverses opcions per a material, com la fosa d'acer, acer al carboni i acer inoxidable. Ens...

Detalls del producte

Introducció de productes:

Portes de la nostra empresa té 10 articles, és a dir, d'adaptació – prova, prova de pal, pressió-resistent, resistent a temperatura, dosi, buit, rentat i els elements secundaris poden ser centenars, amb diverses opcions per a material, com la fosa d'acer, acer al carboni i acer inoxidable. Podem professionalment a mida disseny i fabricació precisa tot tipus d'especificació estàndard amb requeriments detallats de productes amb diferents materials d'acer segons diferent indústria, matèria i condicions de treball i procés.

Aplicació de productes:

S'utilitza principalment per a l'alimentació i l'acompliment de grànuls, pols, pols de polvoritzat ultra mitjançant transmissió de flux d'aire, dedusting sistema i altres procés necessari, mentrestant, es pot adonar-se vent tancat, tancada funció de garantir la condició estable de pressió positiva i negativa en airpiping l'aire, s'utilitza àmpliament en petroquímic, cereals i oli, menjar, menjar, poder, metal·lúrgia, mineria, Farmàcia, material de construcció, tabac , fusta, fosa, indústria, tèxtil, assecat i dedusting les indústries.

Tipus normal:

Funciona de la matèria amb temperatura normal i per sota de 80degrees centigrade, i pot menjar contínuament matèria en transmetre canalitzar uniformement, mentre que es pot utilitzar també com a descarregador.

Tipus de prova d'adaptació:

Entrada adoptat disseny prova d'adaptació, la càrrega es pot iniciar amb seguretat. Si és necessari, cos de tipus de compensació es poden adoptar per tal que es pot reforçar la funció de prova d'adaptació de manera més fiable. Pàdel V i el seu característic rotor pot satisfer variat matèria, a més, que el disseny d'adaptació prova múltiples es poden adoptar per tal de garantir el funcionament estable.

Tipus pressió-resistent:

Adopta el rotor de tipus empiecement aïllats i pot ser utilitzat per sistema de transmissió de flux d'aire sota pressió positiva i negativa aire acondicionat, es pot garantir la pressió d'aire va romandre a la canonada de transport manera que transmeten i recollir matèria amb seguretat, no només és resistent a la pressió, però també integrar la funció de portes tipus normal.

A l'exterior instal·lats tipus resistent a la temperatura:

La temperatura del material i temperatura aixecar-se durant la transmissió té efecte expansió a màquina, així com danys a rodament i sistema de segell d'oli, en aquest cas, la nostra empresa Disseny exterior temperatura propòsit-portes resistents, es pot transmetre material amb temperatura inferior a 300 graus centígrads. Es separen les parts entre la conducció i cambra on tocar material, per tal que tenint i oli segell sistema no tenen res a veure amb l'alta temperatura. Aquest producte no només és resistent a altes temperatures, però també té altre avantatge, a causa de la separació de tenint andamp; segell d'oli amb material, pot evitar eficaçment higroscopicitat i pols metàl·lica penetra en dispositiu de segell d'oli a màquina de danys més.

Tipus de rentat d'higiene:

Portes de tipus de rentat ràpida pot ser obert la portada final, treure pàdel, desmuntatge flexible, fàcil neteja, s'utilitza principalment per a la química, Farmàcia, alimentació, etc., indústries que requereixin nivell alt d'higiene per a l'alimentació i l'acompliment de material, així com la circumstància de material canviat de manera freqüent.

Tipus de dosi:

Està realitzant el motor continu o freqüència velocitat control mitjançant l'ajust de volum verticals per arribar a la dosi prevista flux.


Hot Tags: portes d'acer inoxidable
Investigació

You Might Also Like