Peix d'acer inoxidable alimentar la màquina de pellets

FDSP anell morir peix alimentar la fàbrica precipitat és que una pelletizing màquina ideal per peixos d'alta qualitat alimentar "pellets". Que es desenvolupa basat en tecnologia CPM internacional i ara és la màquina de pellets de tipus més comuns en la indústria de pinsos. Peix d'acer inoxidable alimentar laboral principi de funcionament de la màquina-pellets...

Detalls del producte

Peix de morir FDSP anell alimentar fàbrica precipitatés un idealmàquina de pellet per a peix de qualitat alimentar "pellets". Que es desenvolupa basat en tecnologia CPM internacional i ara és la màquina de pellets de tipus més comuns en la indústria de pinsos.


Peix d'acer inoxidable alimentar pellets machineworking principi

El procés de treball és el següent: el compost powdermaterial amb contingut d'aigua no més de 13% entrar alimentador cargol mitjançant tremuja, a través d'ajustar la velocitat de rotació de l'eix de cargol alimentador d'obtenir el flux adequat del material, els imants de seguretat eliminar les impureses magnètic barrejant-se amb subministraments, llavors introdueixi el condicionador, mitjançant els marginats de condicionador eix tomix amb vapor per fer els condicionaments , si cal afegir melassa o oli, també d'afegir de barril condicionador acondicionament junts i unir-se amb vapor (la quantitat d'oli addició rarament supera 3%, en cas contrari difícil prendre forma), després condicionat la temperatura material compost pols podria arribar a 75-90 ℃, la humitat és fins a un 15%. Llavors a través de la tremuja, entrar a la sala de premsat a pelletize finalment.
Equips relacionats de FDSP alimentar la màquina de pelletsImatges detallades

Parts de la màquina

Nom:Moren anell

Material: acer inoxidable

Estructura simple de tipus lineal, fàcil instal·lació i maintation.

Adoptar el món avançat famosa marca de components en part pneumàtica, elèctrics parts i peces d'operació.

Parts principals

Nom: tenint
Marca: SKF
Original: Suïssa
Alta qualitat Suïssa SKF tenint, assegureu-vos d'alta eficiència, estable i baix soroll unitat


Parts de la màquina

Nom: condicionador (modulador)
Marca: Hengmu
Original: Xina
Condicionador de Stalinless d'acer i es pot personalitzar individual, doble o tres capes condicionats per a clients.

Parts principals

Nom: Motor
Marca: SIEMENS
Original: Alemanya
Motor UseGermany Siemens,

Alt nivell d'eficiència per reduir el consum energètic
Un alt grau de proteccióEl servei de la fabricació de molí de pellets menjar peix FDSP

1. fem disseny de fàbrica precisa disposició segons mida de fàbrica del client; Si el client necessitava, podríem fer disseny taller.

2. després de rebre la comanda en ferm i pagament inicial, vam començar a tramitar el visat al seu país immediatament; mentre les màquines arriba a la fàbrica, els nostres enginyers està preparats per començar el servei commissioning.

3. 1-2 dels nostres enginyers aniran a la fàbrica per instal lar i ajustar la línia de processament per realitzar la producció normal al menor temps.

4. nostres enginyers tenen responsabilitat per ensenyar els treballadors a operar, netejar, mantenir i reparar totes les màquines, fins que els treballadors bé podrien operar a la línia de processament.

5. els nostres enginyers poden proporcionar fórmula bàsica per a la producció i ajudar el client a produir fórmula detallada de bona qualitat alimentària segons del client.


Model de

Capacity(t/h)

Power(kW)

Weight(kg)

Size(mm×mm×mm)

SZLH350b2

2-7

55

2640

3060×890×2825

SZLH420b2

3-12

90/110

5060

3350×1200×3318

SZLH508b2

4-20

110/132/160

4900

3450×1470×3653


Hot Tags: pellets de menjar peix d'acer inoxidable de la màquina, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs Aqua alimentar que fa la màquina Aqua alimentar fàbrica precipitat Aqua alimentar la màquina de pellets màquina de pellets de peix Peix menjar fàbrica precipitat Peix menjar màquina de pellets Peix menjar pelleting màquina de peix aliments pellets màquina peix fent màquina màquina de menjar peix menjar pelleting màquina peix menjar de peixos màquina menjar peix pellets màquina de pellets
Investigació

You Might Also Like