Gira-sol tija pellets de fusta Granulador/premsa màquina

Gira-sol tija premsa màquina fa equip directament connectar com el conductor i és amb ràpides de desplegar morir fixat per pinces, que pot augmentar la producció en un 15% més que el mateix tipus de màquina amb belt-convey;

Detalls del producte

Àmplia gamma de matèries de pellets de biomassa:

Gairebé tot el material forestal i agro-residus es poden convertir en pellets de fusta pel nostre Molí de anell morir pellets de fusta, com ara: xips de fusta, afaitat, serradures, Cacauet closca, canya de sucre, ricí petxines/tija, cafè closca, Paddy palla, tija de gira-sol, tiges de cotó, tabac residus, tija de mostassa, Jute residus, pols de bambú, te residus, palla del blat, Palm pellofa, pellofa de soja, coco Pitch borda/palles, etc de pellofa d'arròs. Final "pellets" es pot utilitzar per a calderes industrials com grans plantes generadores i calefacció.


Gira-sol tija Pellets aplicació:

1. ràtio utilització civil calefacció: alta i fàcilment storaged.

2. calderes industrials de biomassa: ser utilitzat com a combustible principal de la caldera industrial, resoldre el problema de la contaminació ambiental.

3. generació d'energia: ser com a combustible de generació d'energia tèrmica.

Model de

MZLH420

MZLH508

MZLH680

MZLH780

Capacitat (t/h)

1-1.5

1.5-1.8

2-2.5

2.5-3.5

Principal motor potència (kw)

75/90

110/132

160/185

200/220

Alimentador Power(kw)

2.2

3

4

4

Anell Die diàmetre (mm)

420

508

680

780

Diameter(mm) de pellets

6-8

6-8

6-8

6-8

Introducció de fàbrica de pellets Sunflower aguaitar Pellets:

1. gira-sol stalkpellet la màquina és un tipus de màquina que podia processar serradures, palla pols, closca d'arròs, el cacauet closca, les branques biomassa etc. a través de pre-tractament i procés. Els material de biomassa es ser solidificat en combustible pellets d'alta densitat. 2.Classification:Flat moren pellets de fusta màquina, màquina de pellets de fusta anell moren i anell vertical morir pellets de fusta màquina. (nostre pelletizer fusta és anell morir pellets màquina que tenen capacitat alta i actuació estable.)


Hot Tags: Gira-sol tija màquina de la premsa, màquina de pellets de fusta
Investigació