Escombrar Auger

Escombrant i descàrrega equips FDSP pot proporciona un joc complet de solucions escombrat i descàrrega per diversos sitja tipus amb materials diferents d'emmagatzematge. Arrassar equips estan disponibles de franc materials, flux, com ara la soja, blat de moro, colza, arròs i així successivament. Descàrrega equips són...

Detalls del producte

Equips escombrat i descàrrega

FDSP pot proporciona un joc complet de solucions escombrat i descàrrega per diversos sitja tipus amb materials diferents d'emmagatzematge. Arrassar equips estan disponibles de franc materials, flux, com ara la soja, blat de moro, colza, arròs i així successivament. Descàrrega equips estan disponibles per a materials de flux de pobres, com menjar de colza, farina de soja, àpat de llavor de cotó, DDGS, iuca, carbó, fertilitzants i així successivament.

Escombrar trepants

Trepants FDSP escombrada són adequats per escombrar materials de flux lliure amb enduriment local. Són segures i estables durant el procés d'escombrat amb funcionament automàtic desatès. Són adequats per a materials, com el blat de moro, soja, arròs, ordi, etc., l'autonomia és 20-200t/h.


Hot Tags: auger escombrat
Investigació

You Might Also Like