GRONXADOR més fresc

Descripció: Aquest Pèndol més fresc és popular a tot el món, que utilitza el principi de refredament de l'alta temperatura, humitat alta "pellets" de refredament de flux comptador. Amb alta eficiència, consum d'energia baix, característiques de l'operació simple, que és millor que la vertical anterior,...

Detalls del producte

Descripció:

Aquest Pèndol més frescés popular a tot el món, principi de refredament de refrigeració de l'alta temperatura, humitat alta "pellets" de flux que usecounter. Amb alta eficiència, consum d'energia baixa, simple operationfeatures, que és millor que la nevera vertical, horitzontal anterior.

Característiques de l'estructura:
1. utilitzant el principi de refredament de flux taulell per evitar el xoc "pellets" superfície de refredament i esquerdes.
2. mecanisme de descàrrega pèndol, descàrrega del material és més uniforme, llis, velocitat és ajustable, després el refredament del material pot mantenir bona forma.
3. xapa únic cos, més a fons i uniforme de distribució del material.
4. l'àrea de consum d'aire és més gran, d'alta eficiència en el coldair, l'efecte de refredament és significativa.
5. aplicable a refredar-se diversos materials massius, flocs, grànuls, tan aspellets, ampliat material, extrudermaterials.

Estructura principi:
"Pellets" anar dins de la part superior de la nevera a través d'alimentació, amb la xapa mecanisme rotatius uniformement disperses a granel en el tanc de refrigeració. La fan manté ventilació des de dalt de l'aire més fresc, fred anar dins la nevera de baix completament. Travessen verticalment el material, primer contacte amb el material fred i a poc a poc calenta aire calent. Llavors contacte amb la direcció de flux de aire calent material.the i la direcció de flux de material són en el contrari, per tal que ajudarà a treure l'aigua i la calor de pelletsAfter algun temps, la nevera es descarregarà "pellets" procés de paquet.

Paràmetres tècnics:


Model de

SKLB1.5

SKLB2.5

SKLB4

SKLB5

SKLB6

Refredament Volume(m3)

1.5

2.5

4

5

6

Capacity(T/H)

2

4

8

10

12

Refredament Time(min)

6-16

Temperatura de material després de la refrigeració

No excedeixi de 3-5 celsius de grau que la temperatura ambient

Aspiració capacity(m3/min*T)

25-34

Poder de portes

0.55KW

0.55

0.75

0.75

1.1

Model Fan coincident

4-72-NO.4A

4-72-NO.5A

4-72-NO.6C

4-72-NO.8C

4-72-NO.8C

5,5 KW

7,5 KW

11KW

15 KW

18.5KW

Hot Tags: Swing nevera, màquina per pellets de refredament, refredament màquina, fabricant de la màquina de refrigeració de pellets de fusta
Investigació

You Might Also Like