GRONXADOR més fresc

SKLB sèrie Swing més fresc és adequat per al refredament de coàguls de sang, trossos, flocs, "pellets" i així successivament, que és especialment adequat per al refredament de material inflat i monobloc. Trets de swing 1 més fresc. Comptador cabal refrigerant teoria és adoptat per refredar les altes temperatures i humitat alta "pellets",...

Detalls del producte

SKLB sèrie pivotar més fresc

És adequat per al refredament de coàguls de sang, trossos, flocs, "pellets" i així successivament, que és especialment adequat per al refredament de material inflat i monobloc.

Trets de swing més fresc

1. comptador cabal refrigerant teoria és adoptat per refredar les altes temperatures i humitat alta "pellets", que evita el fenomen quenching que refrigeració aire s'enfronta directament el material calent i evita el cruixit de superfície de pellets. Mentrestant, adopta les portes tipus d'alimentació i la zona de Cala de l'aire és gran. Així que té un efecte de refredament bona;

2. l'única estructura giratòria spreader es distribueixin de grànuls i fer refredament minuciosa.

3. hidràulica sistema s'utilitza per controlar el swing Ditada estructura l'acompliment, fent el compliment de fins i tot, fluida i sense residual. Mentrestant, la descarrega velocitat és ajustable.

4. baix consum de poder, fàcil operació.

5. la temperatura de pellets refredat és a + 3℃ ~ 5℃ superior a la temperatura ambient.

6. és adequat per al refredament de coàguls de sang, trossos, flocs i "pellets" i així successivament, que és especialment adequat per al refredament de material inflat i monobloc.


Model de

Power(kW)

Capacity(t/h)

SKLB1.5

0.55+0.75

3

SKLB2.5

0.75+1.1

5

SKLB4

1.1+1.5

10

SKLB6

1.1+1.5

15

SKLB8

1.5+1.5

20

SKLB10

0.55+1.5×2

25

SKLB12

0.75+1.5×2

30

Hot Tags: GRONXADOR màquina refredador, refredador, refredador menjar
Investigació

You Might Also Like