GRONXADOR més fresc

Apogeu refrigerador per menjar pellets gronxador FDSP la nevera s'utilitza per a la refrigeració eficients de pellets calents i humits. La seva aplicació principal és en la indústria de pinsos i biomassa. Redueix la temperatura de pellets calents de la fàbrica precipitat per només 5° C per sobre la temperatura ambient. GRONXADOR detallada fred...

Detalls del producte


GRONXADOR més fresc per a alimentaciópellets

LaFDSP gronxador més frescs'utilitza per a la refrigeració eficients de pellets calents i humits. La seva aplicació principal és en la indústria de pinsos i biomassa. Redueix la temperatura de pellets calents dela fàbrica de pelletsper només 5° C per sobre la temperatura ambient.


Detallada pivotar descripció més fresc

1. pellets refredament és una secció imprescindible en el procés de granulació. Aircooler les temperatures poden arribar de la fàbrica precipitat 70° C ~ 90 ° Cpellet refrigerada a temperatura lleugerament dalt 3° C ~ 5° C i pot ser reduït en la caixa forta humitat (≤12.5%), això fa que sigui fàcil de pellets transport, emmagatzematge i emmagatzematge.

2. aire més fresc model és diferent, la sortida és també diferent, pot ser adaptat a utilitzar una varietat d'escala alimentar molí.
Característiques de la sèrie SKLB gronxador més fred:

1. adoptar gronxador principi més fresc, pellets refredat completament i igualment.

2. especial rotació homogeneïtzació mecanisme, materials distribuïts més equitativa i es refreda més completament.

3. ús hidràulic controls de sistema swing patí-placa de l'acompliment de mecanisme, l'acompliment de menjar igualment i amb fluïdesa, la velocitat de l'acompliment pot ser regulable.

4. adequat per a granel, bony, floc, pellets i molts tipus de materials de refrigeració, especialment per a gran volum materials refredament per ampliar alimentar i extrusionats menjar.

5. bin refredament octogonal, eliminant l'angle mort.

6. poc manteniment requereix i baixos costos d'energia.

Especificació de:

Tipus

Model de

Power(kW)

Capacity(t/h)

Swingcooler

SKLB1.5

0.55+0.75

3

SKLB2.5

0.75+1.1

5

SKLB4

1.1+1.5

10

SKLB6

1.1+1.5

15

SKLB8

1.5+1.5

20

SKLB10

0.55+1.5×2

25

SKLB12

0.75+1.5×2

30

Hot Tags: counterflow Torre de refrigeració, fabricants de Torre de refredament, counterflow més fresc, comptador flux més fresc, counterflow pellets fredes, pellets de disseny més fresc, GRONXADOR fredes, alimentació de pellets gronxador fredes, refredament sedàs, Estabilitzador fredes, GRONXADOR fabricants refrigerador, Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs
Investigació

You Might Also Like