SZLH508b3 peix alimentar fàbrica precipitat

FDSP SZLH508b3 peix alimentar la fàbrica precipitat és una pelletizing màquina ideal per a menjar boletes d'alta qualitat. És amb gran capacitat, d'alta eficiència, baix soroll, operació fàcil i còmode condicionadors de FDSP SZLH508b3 de peix molí de menjar de pellets òptim condicionament d'aliment assegura que per aconseguir la...

Detalls del producte

FDSP SZLH508b3 peix alimentar fàbrica precipitatés una pelletizing màquina ideal per a menjar boletes d'alta qualitat. És amb gran capacitat, d'alta eficiència, baix soroll, operació fàcil i convenient


Acondicionadores de peix FDSP SZLH508b3 alimentar fàbrica precipitat

Òptim condicionament d'aliment assegura a obtenir el màxim rendiment d'una fàbrica precipitat FDSP. El guany de bona condicionat:

* major rendiment de producció

* millor durabilitat de pellets

* millorat digestibilitat

* reduir el consum d'energia de fàbrica de pellets.

SZLH508b3 Fish Feed Pellet Mill

Trets de peix FDSP SZLH508 alimentar fàbrica precipitat

(1) aquest peixos flotant alimentar la fàbrica precipitat està equipat amb alimentador cargol controlat pel FC inverter amb imants permanents a l'eliminació d'impureses de ferro.

(2) l'acer inoxidable condicionador fa fins i tot la retenció i efecte cuina suficient.

(3) l'equip s'adopta directament connectant conducció d'alta precisió i eficiència. La producció pot augmentar 20% comparant per molí impulsat per cinturons de pellets.

(4) alta qualitat bearings(SKF/NSK), segell d'oli (d'Alemanya) és adoptat per l'operació fa sense problemes. (5) canonada d'engranatge i pinyó eix adoptar la apagar carbonizing amb gran precisió, per garantir una conducció suau, silenciós i llarga vida útil.

(6) acoblament de forma S s'utilitza amb l'avantatge d'alta capacitat de desplaçament de recuperar.

(7) el dau ràpidament es munta i desmunta; elevació de morir és opcional.

(8) aplicables a tot tipus d'alimentació d'animals/bestiar/aqua alt grau. Doble o tres capes de condicionador és opcional.

(9) velocitat-ajustar l'alimentació, adoptat per aquesta màquina, pot controlar la capacitat alimentació correctament per ajustar per diferents i complir el requisit de producció de pellets amb diferents diàmetres.

(10) CE aprovatProjectes de referència

SZLH508b3 Fish Feed Pellet Mill


El nostre servei

SZLH508b3 Fish Feed Pellet MillHot Tags: alimentació animal màquina de pellets pinsos petita fàbrica precipitat Molí de pellets d'alimentació del bestiar màquina de pellets d'alimentació del bestiar aviram alimentar la fàbrica precipitat aviram alimentar la màquina de pellets màquina de menjar de pellets aviram alimentació avícola planta de pellets aviram alimentar pellets fent màquina SZLH508b3 peix alimentar pellets Mill, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs
Investigació

You Might Also Like