Twin-Screw humida extrusora alimentació especial

L'extrusora doble humit d'SPHS-S doble cargol és una extrusora d'alta eficiència especialment dissenyat per a menjars especials. S'utilitza principalment per produir totes les especificacions de l'aqua menjars de flotant, enfonsament i enfonsament lent i etc. menjar domèstic. Els trets principals: d'acer inoxidable DDC pot arribar a 12 punts d'accés de vapor i...

Detalls del producte

L'extrusora doble humit d'SPHS-S doble cargol és una extrusora d'alta eficiència especialment dissenyat per a menjars especials. S'utilitza principalment per produir totes les especificacions de l'aqua menjars de flotant, enfonsament i enfonsament lent i etc. menjar domèstic.

Les principals característiques:

DDC d'acer inoxidable pot arribar a 12 punts d'accés de vapor i 6 punts d'accés líquid.

Potent caixa de canvis amb reciclatge sistema de refredament pot suportar parell màxim 400 cavalls i empenta.

Amb roba interior boixa resistir i jaqueta exterior d'acer inoxidable, pot ser el canó extrusora escalfa i refredat, i fins i tot es pot injectar directament amb vapor o aigua freda.

El cargol està formada per material ignífug desgast especial, i la relació L/D és 18, que pot fabricar pinsos diversos flotant i que s'enfonsa de manera estable.

Equipat amb morir quick-changeable i dispositiu de tall regulable en viu

Bon tall i curlating efecte, grànul àmplia gamma, extrusió potent, ràpid condicionat i maduració i bona conformació de mecanitzat.

A causa de la seva estructura especial, el greix afegint contingut en la producció de pinsos és més alt que altre extrusora de cargol únic en les mateixes circumstàncies.

Aquest tipus d'extrusió també es pot utilitzar per extrusió sec com la farina de blat de moro, farina de soja i així successivament.


Aplicacions:

S'utilitza àmpliament per alt rang flotant i enfonsament menjar peix, menjar domèstic i aquari de pellet.Detalls imatges OfTwin humida especial menjar extrusora doble cargol
Model de

Mainpower

(KW)

Feederpower

(KW)

Conditionerpower

(KW)

Cutterpower

(KW)

Capacitat

(T/h)

SPHS-68S

55/75

1.5

7.5

3

0.5~1.8

SPHS-98S

90/110

1.5

11

4

1.5~3.0

SPHS-128S

160/200

2.2

18.5

5.5

3.0~7.0

SPHS-148S

250/315

2.2

22

7.5

6.0~12.0

Hot Tags: cargol extrusora, extrusora doble cargol, procés de màquina extrusora, extrusora doble cargol
Investigació

You Might Also Like