Vibrant secadora llit Fluid

Breu introducció: Secadora llit fluid que vibra pot assecar, fred i humitat afegir pols i pellets per a Enginyeria Química, indústria lleugera, medicina, alimentació, plàstic, gra oli, escòria, fabricació de sal i sucre indústries etc.. Principis de treball: Resultats força emocionant de vibració motor en...

Detalls del producte

Breu introducció:

Vibrant secadora llit fluidpot sec, fred i humitat afegir pols i pellets per a Enginyeria Química, indústria lleugera, medicina, alimentació, plàstic, gra oli, escòria, fabricació de sal i sucre indústries etc..


Principis de treball:

Força emocionant de vibració motors resultats en vibració. Els materials apilaven Passan en una direcció determinada per la força emocionant. Al mateix temps, l'aire calent de la part inferior fluidizes material. Contacte entre materials i aire calent aconsegueix assecat ideal. Després materials secs i aire humida surten per separat mentre que la pols es recicla per cicló.


Característiques

1. les vibracions del motor assegura font constant vibració. Això es pot mantenir fàcilment amb baix nivell de soroll, llarga vida laboral.

2. alta eficiència tèrmica: en comparació amb assecadors normals, aquest llit vibra fluid assecador estalvia més energia en més del 30%. Distribució de temperatura uniforme al llit fa fluïdificació uniforme sense partical sobreescalfament o conner mort.

3. actuació regulable i abast ample aplicable: gruix Material, moure velocitat i vibració tot pot ser més estable i infinitament variable control pot realitzar-se.

4. poc danys a la superfície material i és adequat per l'assecat material fràgil. Eficiència de treball no s'afectarà per pellets irregulars.

5. completar construcció tancada fa netejar l'ambient de treball, que eficaçment evita la infecció creuada entre materials i aire.

6. per a la fabricació de materials humides, series-wound mètode es pot aplicar per satisfer les exigències dels clients. (Material típic com polyacrylamide etc.).


Hot Tags: vibrant fabricants llit fluid secadora, Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs
Investigació

You Might Also Like