Extrusora humida (gran planta utilitzat)

Mullat trets extrusora: el disseny nou de trinca reforça la capacitat de l'eix principal de rodament parell i empenta. El control de vapor a condicionador és més convenient i precisa, el líquid es pot afegir uniformement, i a més, es poden personalitzar realçada Condicionador de doble capa. El material pot...

Detalls del producte

Extruderfeatures humida:

El disseny nou de trinca reforça la capacitat de l'eix principal de rodament parell i empenta.

El control de vapor a condicionador és més convenient i precisa, el líquid es pot afegir uniformement, i a més, es poden personalitzar realçada Condicionador de doble capa.

El material pot entrar a la secció d'extrusió lliurement. La secció especial de l'alimentació dissenyat assegura cap material bloqueig i tornar.

El dispositiu ràpid Descarrega sota el condicionador evita el material o material no desitjada introduint la secció 400Kg.

L'adaptació de material és realçat que garanteix la producció contínua, estable i eficaç de soja, blat de moro, pinsos compostos i així successivament.

Equipat ambextrusora humidaiexpansor, estirant i ampliant els processos pot canviar amb només pocs substitució de components per produir diferents canals.

Posseeix la doble assignació de extrusora humida i expansor, que pot realitzar el canvi entre extrusió i expansió d'artesania, produir diferents canals, amb la condició de substituir uns quants components.

És especialment indicat per al tractament de matèria d'alimentació de dimensions mitja i gran, estirant material porquet i per a altre alimentació d'aus de corral. Juntament amb la fàbrica de pellets, estirant la fàbrica precipitat pot ser efectius.Principi laborable de peix menjar Pelletizer
El cor de l'explotació de màquina extrusora és:

preconditioning, cuina i moren perfilat. Amb caldera contínuament proporcionant vapor calent en el condicionador, barreja de materials dePeix menjar mescladorpot ser completament cuinats i es millora el valor nutricional. El procés de cocció pot causar un alt nivell de gelatinization de midons, resultats en menjars amb estabilitat en aigua bona. El peix alimentar extrusora és una bóta llarga amb una auger cargol dins de la qual està dissenyat per sotmetre mescles menjar a foc alt i pressió de vapor. Quan menjar surt de la die a l'extrem del barril, vapor atrapades cops dels ràpidament, ampliar suau "pellets" càlid, i es produeix una baixa densitat flotant pellets. Després que un dispositiu de tall es va retallar "pellets" format en llargada diferent segons sigui necessari. L'extrusora és molt versàtil i pot fer menjars amb moltes característiques diferents.
Atencions: nostraPeix menjar extrusoraés de disseny de cargol únic. "Pellets" extrusionat de fàbrica precipitat és sobre 80℃ i contingut d'humitat és del 18% - 20%, així que cal dotar una assecadora i nevera si la capacitat és de més de 500kg/h. Mentre que de petita capacitat, es pot assecar-los al sol. També oferim tècniques fórmula per fer peix flotant alimentar "pellets" després de posar ordre.


Model de

Mainpower

(KW)

Conditionerpower

(KW)

Feederpower

(KW)

Capacity(t/h)

Pes

(kg)

Soja

Completar

alimentació

SPHS-200S

132

5.5

2.2

3.0~4.5

4.0~7.0

3500

Hot Tags: màquina extrusora, procés de màquina extrusora, preu màquina extrusora, màquina extrusora petita, màquina extrusora de soja, màquina extrusora de blat de moro, màquina extrusora de cargol, treball de màquina extrusora, Què és una màquina extrusora, cargol de l'extrusora, extrusora doble cargol, extrusora doble cargol, extrusores de cargol, tipus de cargol extrusora, extrusora doble cargol tipus, extrusora humida (gran planta utilitzat), Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs
Investigació

You Might Also Like