Fusta Debarker

Fusta debarker (màquina de fusta pelat) s'utilitza per pelant escorça dels registres, s'utilitza principalment en la polpa de fusta i les Papereries i panell de fusta vegetal que utilitzarà el registre de fusta com a matèria primera. Amb la petita inversió, baix consum d'energia, ocupa menys espai, costos baixos de construcció, alta capacitat i...

Detalls del producte


Fusta debarker(píling fusta màquina) s'utilitza per a peelingbark de registres, s'utilitza principalment en la polpa de fusta i les Papereries i panell de fusta plantwhich utilitzarà el registre de fusta com a matèria primera. Amb la petita inversió, baix consum d'energia, menys spaceoccupied, baixa de costos de construcció, Highcapacity i altres característiques. Adequat per a la connexió de mitjà i gran midaAstelladora de fusta, així com l'efecte de dosificació.Dent rotllo fusta debarkerl'equip que pelant els quistos epidèrmics de registres, dividits en un extrem de la descàrrega i l'alta banda, personatges són alts està pelant eficiència, càrrega pesada, alta velocitat, la resistència al desgast, corrosió. Es poden produir com a necessitat del client.
Estructura principi:

Els registres de la sidenear superior la unitat entrar a màquina de fusta debarker, amb el motor d'accionament i components de la unitat, la màquina de píling amb dents girarà per una direcció determinada, dirigirà closca de l'escorça de, mentre gira píling corró reunirà el woodlogsmove, per tal que la pila de registres rodant amunt i avall, tocar, colpejar, rubbingeach altre entre els registres. Thebarks serà peeleddown i el corró i la placa dental cau sobre la cinta transportadora.
Característiques de l'estructura:
1. si utilitzen les Sitges oberts, canfeed d'un costat i la descàrrega de l'altra banda, evitar el roller existent pelant màquina alimentació/buidar sense poder, assegureu-vos que l'alt rendiment.
2. degut al impacte de segments theteeth de fusta, no només fer el registre de fusta do moviment circular i rotació al voltant del seu propi. Així l'eficiència de descamació serà molt alta, especialment per a fred, registre de fusta seca i dur pell espècies will té una taxa neta de bona pell.
3. àmpliament adaptabilitat, la machinecan handledifferent espècie, diàmetre, longitud i forma fusta registre. A causa de la fusta registre irregular superant fer rotatiu movementduring pelat, parts de l'esbarjo tan corbades fins i tot en els troncs de fusta també pot ser touchedwith dents molt bé. Per tant, flexió registre de fusta es poden pelar molt bé que altres màquines...
4. degut a la màquina és immòbil, el consum d'energia serà molt petita proporció de fracàs serà molt baix. I la càrrega de treball de manteniment és petit, així. Vibracions i soroll es bemuch més baix que el tambor pelant la màquina, la fusta debarker pot treballar directament, fins i tot sense la instal·lació base, easyoperation.

Paràmetres tècnics:

Model de

BBP260/11

BBP270/15

Rotorandamp;#160;Dimension(mm)

630*11385

680

Rotor Speed(rpm)

78

40-80

Capacity(m3/Hour)

12-20

20-35

Power(kW)

45

75

Weight(kg)Paràmetres tècnics:

Model de

6

9

12

Capacity(Ton/Hour)

7-15

15-25

25-30

Power(kW)

7.5*2

7.5*2

7.5*2

Length(mm)

6300

9000

12600

Width(mm)

1310

1500

1550

Height(mm)

1550

1700

1650

Weight(Ton)

4

5

6

Hot Tags: de fusta debarker, màquina per a fusta debarking, debarker per debarker de fusta, rotatiu per a fusta, dent debarker de rotllo per a fusta, màquina de debark de fusta, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs
Investigació

You Might Also Like