Molí de pellets de fusta

Sobre l'anell Die pellets Mill: Màquina de pellets de biomassa de sèrie MZLH es pot utilitzar per fer les collites i els residus de bosc que contenen fibra fusta com Cacauet closca, bagàs, closca de castor, palla, serradures, cafè, closca d'arròs, closca de gira-sol, tija de cotó, residu del tabac, tija mostassa, bambú,...

Detalls del producte

Sobre l'anell Die pellets Mill:

Màquina de pellets de biomassa de sèrie MZLH pot ser utilitzat per fer les collites i els residus de bosc que contenen fibra fusta com Cacauet closca bagàs, closca castor, palla, serradures, cafè, closca d'arròs, closca de gira-sol, tija de cotó, residu de tabac, tija mostassa, bambú, residu de jute, residu de fulla de te, palla de blat, palm closca, casc de soja, closca de coco, de seda, residus de Medicina i així successivament en grànuls inflamables mitjançant fred emmotllament Palma , es pot utilitzar per a la llar de foc, caldera, plantes d'energia de biomassa i altres camps.
Característiques de l'estructura:
1. Aquesta fàbrica precipitat adopta freqüència variable i velocitat variable motor per alimentar el material, és equipat amb mecanisme de protecció de sobrecàrrega i l'acompliment de mecanisme extern.
2. la anell assignats die a la fàbrica precipitat és amb el diàmetre del forat diferents de ɸ6, ɸ8, ɸ10, ɸ12, ɸ14, ɸ16, el dau anell està fet d'acer inoxidable (aliatge d'acer), adopció internacional avançada canons alemanys de perforació i tractament tèrmic fabricació tècnica de forn americà buit, amb llarga vida útil, material suau de producció, qualitat, els clients poden triar segons les diferents necessitats.
3. com utilitzar l'alimentador forçada pel material d'alimentació a la Cambra pelletizing forçada, fer la fàbrica precipitat operar estable i amb alta capacitat.
4. reductor amb aliatge d'alumini habitatge, amb l'estructura compacte, atractiu i conducció alta eficiència.
5. el material de la caixa de canvis i d'alta precisió de forats de transmissió són assegurada per la tecnologia de fosa de foneria professional i equips de processament de CNC.

6. tot adoptar les coixinets importats i foques d'oli, amb vida útil més llarga;
7. optimitzar la relació grandària i la velocitat de rotació de l'anell moren i corró, millorar la productivitat.
8. el nivell avançat internacional de molla agrada serps de tipus compensació acoblament, amb els avantatges de la seua estructura novel·lística, compacte, Caixa forta, fracàs baixa, etc.

Aplicació de pellets de fusta de biomassa:

1. ràtio utilització civil calefacció: alta i fàcilment storaged.
2. calderes industrials de biomassa: ser utilitzat com a combustible principal de la caldera industrial, resoldre el problema de la contaminació ambiental.
3. generació d'energia: ser com a combustible de generació d'energia tèrmica.


Paràmetres tècnics:


Model de

MZLH420

MZLH520

MZLH680

MZLH780

Capacity(t/h)

0.8-1.2

1.5-1.8

2-2.5

2.5-3.5

Power(kw) Motor principal

75/90

110/132

160/185

200/220

Alimentador Power(kw)

2.2

3

4

4

Diàmetre interior de l'anell Die(mm)

420

520

680

780

Diameter(mm) de pellets

6-8

6-8

6-8

6-8

Hot Tags: Molí de pellets de fusta, molí de pellets d'herba, herba urgent alfals pellets automàtic, per a la venda, molí de pellets de serradures, molí de palla pellets
Investigació

You Might Also Like