Molí de pellets de fusta per a la planta de pellets de fusta

Àmplia gamma de matèries de pellets de biomassa: gairebé tot el material forestal i agro-residus es poden convertir en pellets de fusta pel nostre Molí de anell morir pellets de fusta, com ara: xips de fusta, afaitar, serradures, Cacauet closca, canya de sucre, closques de ricí/tija, cafè closca, Paddy palla, gira-sol tija, cotó...

Detalls del producte

Àmplia gamma de matèries de pellets de biomassa:
Gairebé tot el material forestal i agro-residus es poden convertir en pellets de fusta els nostresMolí de pellets de fusta anell morir, com ara: fusta xips, afaitar, serradures, Cacauet closca, canya de sucre, ricí petxines/tija, cafè closca, Paddy palla, tija de gira-sol, tiges de cotó, tabac residus, tija de mostassa, Jute residus, pols de bambú, te residus, palla del blat, Palm pellofa, pellofa de soja, coco Pitch borda/palles, etc de pellofa d'arròs. Final "pellets" es pot utilitzar per a calderes industrials com grans plantes generadores i calefacció.Introducció de fàbrica de pellets de fusta de biomassa:

1.Màquina de pellets de fusta de biomassaés un tipus de màquina que podia processar serradures,
pols de palla, closca d'arròs, el cacauet closca, branques de biomassa etc. a través de pre-tractament i procés. Els material de biomassa es ser solidificat en combustible pellets d'alta densitat.

2.Classification:Flat moren pellets de fusta màquina, màquina de pellets de fusta anell moren i anell vertical morir pellets de fusta màquina. (nostre pelletizer fusta és anell morir pellets màquina que tenen capacitat alta i actuació estable.)Màquina de Advantagesof biomassa serradures pellets:
1. biomassa combustible és un tipus de combustible pellets sòlid fet de palla de blat de moro, palla, blat, arròs closca palla, cacauet, closca d'arròs amunt, arbre de branques, fulles, serradures, escorça d'arbres etc. residus sòlids. Aquests materials són tractades amb trituració, pressionant i emmotllament per a petit bastó granular combustibles sòlids. El combustible és extrusionats percorrons i anell morirsota temperatura comú. La densitat del combustible és sobre 0.9-1.6g/m³.
2. la recollida de procés: material tecnològic---aixafament---assecant---modelat---d'embalatge
3. l'aplicació de biomassa combustible: un nou tipus de bio-energy, que podia parlar lloc de fusta, carbó, gas, etc. i àmpliament utilitzat en la calefacció, estufes de vida, calderes industrials, etc. de planta d'energia de biomassa.

Model de

MZLH420

MZLH520

MZLH680

MZLH780

Capacity(t/h)

0.8-1.2

1.5-1.8

2-2.5

2.5-3.5

MainmotorPower(kw)

75/90

110/132

160/185

200/220

FeederPower(kw)

2.2

3

4

4

RingDieDiameter(mm)

420

520

680

780

PelletDiameter(mm)

6-8

6-8

6-8

6-8


Hot Tags: Molí de pellets de fusta per pellets de fusta plantar, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, a l'engròs màquina de pellets de fusta Molins de pellets de fusta de fàbrica de pellets de fusta Molí de pellets de fusta màquina de fusta molí utilitzat molí de pellets de fusta fabricants de fàbrica de pellets de fusta pellets de fusta fusta màquina de fer 'pellets' molins de pellets de fusta petita de molí de pellets de fusta petita màquina màquina de fàbrica de pellets de fusta
Investigació

You Might Also Like